Vivusjousto

Vivusjousto - suljettu

Oho, Vivusjousto on lopettanut toimintansa! Tämähän tarkoittaa että kyseiseltä lainapaikalta ei voi hakea uutta lainaa. Mikäli sinulla jo on Vivusjousto laina mitä maksat pois, voit toki vielä kirjautua sivuille. Arvostelussa olevat tiedot ei ole ajan tasalla eikä niitä päivitetä enää!

Voit halutessasi jättää tassunjälkesi eli kokemuksiasi Vivusjousto lainoista alla!

Vivusjousto - vanha arvostelu jossa usein kysyttyä sekä kokemuksia

Vivusjousto.fi ilmoitus

Vivusjousto on yksi 4finance Oy:n lainpaikoista. Kyseisellä yrityksellä on myös muita lainapaikkoja Vivusjouston lisäksi ja yksi sellainen on Vivus.fi. Vaikka nimet ovatkin kyseisillä lainasivustoilla hyvin samankaltaiset, niin ne kuitenkin tarjoavat erilaisia lainatuotteita. Vivusjousto on keskittynyt tarjoamaan suomalaisille kuluttajille joustoluottoa, kun taas Vivus.fi mahdollistaa vakuudettoman pikalainan hakemisen omille asiakkailleen.

Miten nopeasti saan Vivusjousto lainan tililleni?

Vivusjousto joustavan luoton saa itselleen todella ripeästi, eli se maksetaan lainanhakijan tilille jopa muutamien minuuttien kuluessa siitä kun lainasopimus on allekirjoitettu. Eli vaikka kyseessä ei olekaan pikalaina, niin nopeutensa puolesta sen voisi hyvin luokitella kuitenkin pikavippien kategoriaan.

Tarvitsetko joustavaa lainaa

Vivusjouston tarjoama joustoluotto on nimensäkin mukaisesti joustava ja helposti haettava lainatuote, joka on jatkuvasti käytössä. Tästä syystä se tuokin elämään kaivattua joustoa, kun sen avulla voi rahoittaa arjen yllättäviä menoja tai kuluja. Kaiken lisäksi Vivusjoustossa nostokulut ovat 0 euroa ja luotonhaltija maksaa vain ja ainoastaan nostamastaan lainasummasta korkoja.

Vivusjousto lainatuotteet

Vivusjouston tarjoama lainatuote on kätevä jatkuva luotto, eli joustoluotto, jota voi hakea aina 100 eurosta jopa 3 000 euroon saakka. Luottoa maksetaan takaisin kuukausittain, joko Vivusjouston lainasummalle määrittelemä minimikuukausierä tai itse valittu summa.

Hakuprosessi

Vivusjouston joustoluoton hakuprosessi on myös todella helppo, sillä sitä haetaan sen omien verkkosivujen kautta helposti täytettävällä sähköisellä hakemuksella. Lainanhakija täyttää hakemukseen omat henkilö- ja yhteystiedot, sekä tietenkin toivomansa luoton määrän. Luottopäätös on saatavilla välittömästi ja luotto myös maksetaan luotonhakijalle todella nopeasti. Luonnollisestikaan itse lainan hakeminen ei vielä maksa mitään, eikä sido luotonhakijaa mihinkään.

Vivusjouston kautta jatkuvaa luottoa voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt, jotka ovat vähintään 25-vuotiaita ja heillä on pysyvä osoite Suomessa. Tämän lisäksi hakijalta edellytetään myös sitä, että hänellä on jonkun suomalaisen pankin pankkitili ja mahdollisuus TUPAS-tunnistautumiseen. Edellä mainittujen kriteereiden lisäksi Vivusjousto edellyttää monien muiden lainasivustojen tapaan että luotonhakijalla on myös puhtaat luottotiedot.

Yhteenveto

Vivusjousto on maineeltaan hyvä lainasivusto, joka on pyrkinyt tekemään joustoluotto hukuprosessista mahdollisimman helpon kuluttajille. Se että Vivusjouston ikäraja jatkuvan luoton hakemiseen on niinkin korkea kuin 25-vuotta, saattaa joillekin olla pettymys, mutta se ei suinkaan välttämättä ole huono asia. Tämä kertoo nimittäin omalta osaltaan myös vahvasti siitä, että Vivusjousto pyrkii olemaan lainasivusto joka toimii moraalisesti oikein. Se haluaa siis varmistaa että sen asiakkaat ovat tarpeeksi kypsiä joustoluoton hakemiseen ja tästä syystä se on nostanut oman ikärajansa monia muita lainasivustoja korkeammaksi.

Vivusjousto mahdollistaa myös lainanhakemisen ja hallinnoinnin mobiililaitteita käyttämällä ja se tarjoaakin omille asiakkailleen kätevän sovelluksen, jonka voi niin halutessaan ladata omalle laitteelleen. Vivusjouston tarjoama sovellus onkin todella kätevä ainakin sellaisessa tapauksessa, jos asiointi kyseisellä lainasivustolla tapahtuu pääasiallisesti jonkun mobiililaitteen välityksellä. Vivusjousto tarjoaa myös hyvin tavoitettavissa olevan asiakastuen, joka palvelee arkipäivisin kello 9.00 – 17.00. Yhteyttä sinne voi ottaa joko puhelimen, sähköpostin tai live chatin välityksellä.