Halloween tulee – oletko valmis?

Kohta juhlitaan Halloweenia, eli tarkemmin sanottuna 31.10. Tämä kyseinen juhla onkin viime vuosina noussut myös meillä Suomessa yhä vain suositummaksi, eli se ei missään nimessä ole enää vain amerikkalainen tapa.

Halloween juhla tässä nykyisessä muodossaan saapui Suomeen jo varsin kauan aikaa sitten, eli jo 1980-luvun loppupuolella. Se on kuitenkin ottanut (niin sanotusti) tulta alleen tässä nykyisessä muodossaan, vasta viimeisen 5 – 10 vuoden aikana.

Kuten moni tietää Halloween tuo tullessaan kummitukset, hirviöt, kurpitsat ja jekuttelun, mutta myös erilaiset Halloween juhlat ovat nousseet suureen suosioon. Koska vuodenaika johon Halloween asettuu, on meillä Suomessa se kaikkein pimein ja synkin aika, mukavat juhlat perheen tai kavereiden kanssa tulevatkin enemmän kuin tarpeeseen.

Järjestä unohtumattomat Halloween juhlat ystävillesi!

Tämä kyseinen juhla ei nimitäin ole vai lasten juhla, vaan voit hyvin järjestää tunnelmalliset illanistujaiset kurpitsalyhtyjen loisteessa ja hyvän ruuan kera myös aikuisille.

Kuten hyvin tiedettyä on, juhlien tai illanistujaisten järjestäminen vaatii rahaa ja jos sellaista ei juuri tällä hetkellä ole, ei hätä ole tämän näköinen. Voit nimittäin oikein hyvin hakea itsellesi kauttamme pienen nopean lainan, jonka avulla loihdit tuttavapiirillesi vuoden cooleimmat juhlat kokoon.

Halloween juhlissa tärkeää on tietenkin teeman valinta ja sen pohtiminen, ketkä ovat vieraina? Luonnollisesti lasten juhlat eroavat paljon aikuisille suunnatuista Halloween partyista. Olipa vieraina sitten aikuisia tai lapsia, niin se mikä on kuitenkin yhteistä kummillekin juhlille, on upea koristelu. Halloween juhliin nimittäin kuuluu olennaisena osana upea koristelu, jopa hieman amerikan malliin, eli toisin sanoen koristeita saa olla runsain määrin!

Upeat Halloween juhlat järjestyvät helposti Herttalainaan kautta haettavalla lainalla!

Kuten sanottua, rahoitus juhliin järjestyy sekin helposti ja nopeasti, eli voit hakea lainaa Herttalainan kautta 100 – 60 000 euroa suorastaan uskomattoman nopeasti. Kun täytät hakemuksemme ja klikkaat sen eteenpäin, saat itsellesi suorastaan aavemaisen nopeasti useita kymmeniä lainatarjouksia yhteistyökumppaneiltamme.

Tämän jälkeen valitset vain tarjouksista itsellesi parhaiten sopivan ja rahat maksetaan tilillesi. Kun rahat on maksettu, pääset järjestelemään mahtavan upeat Halloween juhlat ja yllättämään ystäväsi ja läheisesi vuoden jännittävimmällä juhlalla!

Koska kauttamme voi hakea lainaa aina 100 eurosta jopa 60 000 euroon saakka, niin se tarkoittaa sitä, että voit hyvin järjestää avullamme myös todella suuret juhlat, eli vain mielikuvitus on rajana! Jos siis haluat pistää todella ison vaihteen päälle juhlien suunnittelussa, niin sekin onnistuu!

Suunnittele juhlat huolella ja laske paljonko tarvitset rahaa

Viihdyttävän kaameita Halloween juhlia järjestettäessä kannattaa muistaa suunnittelun tärkeys, eli kannattaa suunnitella hyvin juhlien tarjoilu/menu, koristelut, asut, musiikki ja se että missä juhla järjestetään. Luonnollisesti edellä mainituista riippuu myös juhlien budjetti.

Halvimmalla pääset, jos valmistat tarjottavat itse ja juhlat järjestetään kotonasi. Jos taas haluat vuokrata juhlapaikan ja tilata tarjottavat pitopalvelusta, nousee juhlien budjetti huomattavasti suuremmaksi. Vaikka me suomalaiset emme olekaan kovia juhlien järjestäjiä, niin toisaalta tässä asiassa voisimme ottaa mallia muista maista ja niiden juhla kulttuurista. Juhlat eivät ole nimittäin turhia, vaan ne jättävät jälkeensä upeita muistoja ja niitä on ihan liian harvoin. Kannattaa siis pistää juhlat pystyy aina kun siihen vain on mahdollisuus!

Koristele juhlatila ja tarjottavat jännittävillä Halloween teemoilla

Kannattaa myös pistää mielikuvitus laukkaamaan juhlia suunnitellessa oikein kunnolla, eli miettiä jotakin jännittävää ja erilaista sekä juhlien tarjontaan, kuin myös koristeluunkin. Hyvät juhlat ovat sellaiset, joista puhutaan kauan ja niitä muistellaan vielä vuosienkin päästä. Halloween onkin mitä parhain ajankohta järjestää tällaiset ikimuistoiset juhlat, jotka säilyvät kutsuttujen muistoissa vielä vuosienkin jälkeen.

Hae lainaa Herttalainaa hakemuksella ja pistä partyt pystyyn!

Nopean lainan ottamista ei myöskään kannata arkailla, sillä kuten sanottua, kauttamme haettavat lainat ovat paitsi nopeasti saatavilla ja helposti haettavia, niin tämän lisäksi ne ovat myös edullisia ja hyväehtoisia.

Voit siis huoletta hakea itsellesi lainaa myös juhlien järjestämistä varten ja maksaa sitä takaisin todella kohtuullisia eriä kuukausittain. Toki niin halutessasi voit myös maksaa otetun lainan kerralla pois, vaikka palkkapäivän koittaessa!

Muistilista upeiden Halloween juhlien järjestämiseen:

  • Kenelle juhlat järjestetään?
  • Miten paljon vieraita kutsutaan?
  • Mitä juhlissa tarjotaan?
  • Missä juhlat järjestetään?
  • Miten juhlapaikka koristellaan?
  • Ovatko kyseessä pukujuhlat?

Kuten sanottua, juhlapaikan koristelussa kannattaa myös käyttää mielikuvitusta. Perinteisten Halloween koristeiden lisäksi kannattaa siis vaikka käyttää myös luonnon antimia, kuten oksia, lehtiä yms.

Ei siis muuta kuin Halloweeen juhlaa suunnittelemaan ja kannattaa tosiaan muistaa, että vaikka lompakko tai tili olisi tyhjä, niin voit hakea juhlien järjestämiseen tarvittavan lainan helposti kauttamme ja maksaa sen kokonaan takaisin vaikka palkkapäivänä. Toki voit myös niin halutessasi valita ottamallesi lainalle edullisen ja joustavan kuukausilyhennyksen!