Lainapaikkojen kampanjat ja tarjoukset

Tässä blogikirjoituksessa ajattelimme käsitellä hieman sellaista mielenkiintoista aihetta, kuin lainapaikkojen kampanjat ja tarjoukset. Kuten moni tietää, erilaisia lainapaikkoja löytyy tätä nykyä todella runsain määrin ja ne myös tarjoavat monipuolisesti erilaisia mielenkiintoisia ja edullisia lainatuotteita haettavaksi.

Hae laina helposti netistä

Mikä parasta, lainan hakeminen on myös nykyisin entistäkin helpompaa, sillä se tapahtuu oikeastaan kokonaisuudessaan netin välityksellä, helpolla verkkohakemuksella.

Koska kilpailu netin lainamarkkinoilla on siis nykyisin kovaa ja asiakkaista käydään kiivasta taistelua, niin luonnollisesti lainapaikat ovat myös joutuneet miettimään että millä tavoin ne voisivat houkutella itselleen uusia asiakkaita. Eräs hyväksi havaittu keino onkin ollut erilaiset kampanjat ja tarjoukset, joita myös alkaa nykyään näkymään jo varsin kiitettävästi monilla netin lainasivustoilla.

Hyvin usein nämä upeat edut ovat tarjolla lainapaikan uusille asiakkaille, eli ne ovat niin sanotusti eräänlaisia sisäänheittotuotteita. Toki lainapaikoilta löytyy myös erilaisia etuja niiden kanta-asiakkaille, kiitoksena lojaalista asiakkuudesta.

Nokkela ja neuvokas lainanhakija käyttääkin nämä tarjolla olevat edut röyhkeästi hyväkseen ja säästää niiden avulla pitkän pennin rahaa. Mikä parasta, etuja voi siis niin halutessaan napata myös useammasta kuin yhdestä paikasta.

Nyt sitten kerrotaankin hieman siitä, että minkälaisia anteliaita etuja netin lainapaikat asiakkailleen nykyisin tarjoavat.

Ilmainen ensilaina

Paras etu jonka lainanhakija saattaa netin laina markkinoilla kierrellessään kohdata, on ilmainen ensilaina. Tämä tarkoittaa siis sitä, että lainapaikan uudelle asiakkaalle mahdollistetaan tietty lainasumma jopa 0% korolla, sekä täysin ilman kuluja. Laina on siis saatavilla toisin sanoen täysin ilmaiseksi! Luonnollisestikin tällaisen edun eteen tullessa se kannattaa myös napata talteen.

Kannattaa kuitenkin huomioida, että kyseinen etu on yleensä määritelty jollekin tietylle ajanjaksolle ja tietylle euromäärälle. Kun tarjoukselle määritelty ajanjakso kuluu umpeen, lainasta aletaan periä normaalisti korkoa ja kuluja. Jos lainan kuitenkin maksaa pois tuon kyseisen ajanjakson kuluessa, niin se on ollut täysin ilmaista lainarahaa!

Hyvin usein korottomat ja kuluttomat ensilainat ovat saatavilla suhteellisen lyhyeksi aikaa, eli niiden laina-aika liikkuu välillä 7 – 60 vuorokautta. Tosin kilpailun koventuessa myös ajat pitenevät, sillä asiakkaiden houkuttelemiseksi ollaan valmiita pistämään piippuun varsin koviakin panoksia.

Ensimmäinen nosto ilman kuluja

Joustoluottoja myöntävät lainapaikat saattavat myös mahdollistaa omille asiakkailleen ensimmäisen noston täysin ilman nostokuluja, johonkin tiettyyn euromäärän saakka. Myös tämä on todella upea etu, sillä kuten hyvin tunnettua on, joustoluotoissa peritään niiden nostosta yleensä aina jonkinlainen palkkio.

Jos lainanhakija haluaa maksimoida tämän edun, niin hänen kannattaa ehdottomasti nostaa luottoa tarjouksen mahdollistamaan maksimimäärään saakka. Yleensä ensimmäinen nosto ilman kuluja voi olla saatavilla 100 eurosta jopa 1 000 euroon saakka.

Etukoodit

Tarjolla voi myös olla erilaisia etukoodeja, joiden avulla on mahdollista saada esimerkiksi ylimääräistä maksuaikaa lainalle. Luonnollisesti myös nämä etukoodit kannattaa kerätä talteen ja käyttää mahdollisimman hyvin. Kannattaa kuitenkin muistaa tarkistaa, että kuinka kauan etukoodi on voimassa, eli niitä ei kannata turhaan varastoida, vaan käyttää ne saman tien.

Maksu-ja lyhennysvapaat kuukaudet

Kannattaa myös muistaa tsekata lainapaikkojen yleisistä lainaehdoista, että tarjoavatko ne kenties omille asiakkailleen esimerkiksi maksu – ja lyhennysvapaita kuukausia, sillä yllättävän monella lainapaikalla niitä on tarjolla. Monelta löytyykin lainaehdoista maininta siitä, että asianmukaisesti lainansa hoitanut henkilö voi hakea itselleen 1 – 3 maksuvapaata tai/sekä lyhennysvapaata kuukautta vuoden aikana.

Lyhennysvapaa tarkoittaa sitä, että silloin lainasta maksetaan vain lainan korot ja käsittelykulut.

Maksuvapaa kuukausi tarkoittaa sitä, että et maksa kuukausierääsi kyseisessä kuussa ollenkaan.

Korotonta maksuaikaa ensimmäiselle nostolle

Pikalainojen eli luottolimiittien kyseessä ollessa, moni lainapaikka saattaa myös antaa ensimmäiselle nostolle korotonta maksuaikaa varsin mukavia määriä. Lainapaikka saattaa siis tarjota korotonta maksuaikaa vaikka 30 vuorokautta. Jos siis maksat lainan pois tuon aikarajan puitteissa, on laina ollut sinulle täysin ilmainen!

Ole tarkkana ja nappaa lainapaikkojen upeat edut itsellesi

Kuten siis huomata saattaa, tarjolla on todella upeita etuja, kunhan vain tietää mitä ja mistä etsiä. Kaikki oman elämänsä tarjous haukat pystyvätkin näiden edellä mainittujen upeiden etujen ja kampanjoiden avulla säästämään todella suuria määriä rahaa. Luonnollisesti se kuitenkin vaatii hieman viitseliäisyyttä, kun pitää katsella ympärilleen, mutta toisaalta se myös kannattaa, sillä kukapa meistä ei haluaisi saada lainarahaa itselleen mahdollisimman halvalla.

Lue myös näitä poimintoja

Katso miten paljon voit lainaa herttalainaan kautta

Kuukausierä

/kk

Lainamäärä

Maksuaika

vuotta
Lainan arvioudut korot ja kulut ovat koko laina-ajalta yhteensä . Esimerkki: 10 000€, 5 vuoden ajaksi = 11 623€ jos todellinen vuosikorko on 6,26% jossa esimerkkikorko 5,00%, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€.