Mikä lainatuote sopii sinulle parhaiten?

Tämän kertaisessa blogikirjoituksessa pohdiskelemme sitä, että mikä lainatuote sopisi sinulle parhaiten? Kuten hyvin tiedettyä on, netin lainamarkkinoilta löytyy tänä päivänä suorastaan uskomattoman paljon erilaisia upeita ja edullisia lainatuotteita. Jopa niin paljon, että siinä saattaa lainanhakija kokea itsensä hämmentyneeksi näin suuren valikoiman edessä.

Kun lähdetään pohtimaan sitä, että mikä lainatuote sopisi itselle kaikkein parhaiten, niin ihan ensimmäiseksi kannattaa miettiä, että mihin olet lainarahaa käyttämässä? On myös hyvä pohtia, että minkä verran lainaa todellisuudessa tarvitaan, kuin myös se, että minkälainen takaisinmaksuaikataulu olisi sinulle paras mahdollinen.

Lainatarve tulee usein yllättäen – mieti lainatuote valmiiksi

Herttalaina Joskus lainan tarve saattaa tulla todella yllättäen, eli vaikka niin, että auto menee rikki tai pesukone sanoo sopimuksen irti joku kaunis päivä. Valitettavasti monikaan meistä ei ole osannut varautua tarpeeksi hyvin tämän kaltaisiin tilanteisiin ja silloin kun tilanne on päällä, täytyykin ruveta kiireen vilkkaa etsimään itselle lainarahoitusta.

Koska lainatuotteita on niin monia ja niissä kaikissa on omat hyvät puolensa, tehdään niin, että esittelemme jokaisen lainatuotteen erikseen ja kerromme myös sen kohdalla että minkälaiseen lainarahantarpeeseen tuo kyseinen laina olisi paras mahdollinen.

Olisiko pikavippi sinulle sopiva lainatuote?

Aloitetaan vaikka pikavipeistä, eli pienlainoista. Pikavipithän ovat pienehköjä lainasummia, jotka maksetaan nopeasti lainanhakijan tilille. Niiden lainasummat ovat yleisesti ottaen 50 – 2 000 euroa ja takaisinmaksuaika on myös hyvin lyhyt. Yleensä pikavipit maksetaan takaisin 7 vrk – 12 kk maksuajalla. Niiden keskimääräinen laina-aika on kuitenkin niin lyhyt kuin vain 3 kk. Tämän lainatuotteen ideana on siis se, että sen avulla voi todella nopeasti saada apua akuuttiin rahatilanteeseen. Eli esimerkiksi tilanteessa, jossa vaikka pesukone on mennyt rikki tai auto ei mennytkään katsastuksesta läpi, pikavippi voi olla parempi kuin hyvä idea.

Pikavippejä löytyy myös todella runsain määrin netistä ja tänä päivänä ne ovat myös hyväehtoisia sekä kuluiltaan edullisia. Pikavippi eli pikalaina on siis todella varteenotettava lainatuote silloin, kun arjessa tulee eteen äkillinen rahantarve. Nimensäkin mukaisesti pikavipit myös aina maksetaan lainanhakijan tilille ihan todella nopeasti.

Tarvitsetko joustoluoton tuomaa joustoa elämään?

Joustoluotto taas on lainatuote, joka soveltuu sellaisille henkilöille, jotka tarvitsevat usein itselleen hieman extra rahaa. Joustoluotto eli tililuotto nimittäin toimii luottokortin tavoin, eli voit nostaa sieltä itsellesi rahaa aina silloin kun tarvitset. Kaiken lisäksi joustoluotossa kuluja ja korkoja kertyy vain ja ainoastaan nostetusta luoton määrästä. Joustoluottoja voi hakea yleensä 100 eurosta jopa 5 000 euroon saakka, mutta yleisin limiitti niissä kuitenkin on 2 000 euroa.

Jokaiselle lainanhakijalle määritellään siis luottoraja henkilökohtaisesti ja sen puitteissa laina on jatkuvasti käytössä. Sinun kannattaakin harkita vakavasti joustoluoton hakemista jos tilanteesi on sellainen, että tarvitset usein (esimerkiksi aina ennen tilipäivää) itsellesi hieman lisää rahaa. Toki joustoluoton avulla voi myös tehdä muitakin hankintoja kuin vain rahoittaa arjen yleisiä menoja. Voit esimerkiksi niin halutessasi ostaa vaikka jotakin arvokkaampaa tai mikä ettei lähteä vaikka matkalle.

Tämän lainatuotteen takaisinmaksu on myös todella joustavaa, eli sitä maksetaan takaisin hyvin samankaltaisesti kuin luottokortti laskujakin. Yleensä sinulle vieläpä annetaan vaihtoehdoksi mahdollisuus omavalintaiseen kuukausilyhennykseen. Voit myös niin halutessasi maksaa koko luoton kerralla pois, ilman että siitä koituu sinulle mitään ylimääräisiä kuluja.

Kulutusluoton avulla teet myös kalliimmat hankinnat helposti

Kulutusluotto soveltuu nimensäkin mukaisesti loistavasti kaikenlaiseen kuluttamiseen. Sen avulla voi siis tehdä remontin, lähteä maailmanympärimatkalle, hankkia uuden auton tai mikä ettei hankkia vaikka uusia huonekaluja kotiin. Kulutusluotto on siis todella monipuolinen lainatuote, joka on kaiken lisäksi myös edullinen kulurakenteeltaan. Tätä lainaa voi yleensä hakea 500 eurosta jopa 70 000 euroon saakka ja mikä parasta, se on aina saatavilla vakuudettomana ja ilman takaajia.

Kulutusluotto on siis yhdellä kertaa lainanhakijan tilille maksettava laina, jota lyhennetään takaisin kuukausittain. Useimmat netin lainapaikoista kuitenkin antavat mahdollisuuden myös siihen, että maksat koko luoton kerralla pois. Jos siis olet esimerkiksi ostamassa autoa, tekemässä putkiremonttia, uusimmassa olohuoneen kalustoa tai ostamassa lapselle skootteria syntymäpäivälahjaksi, niin kulutusluotto on varmasti silloin se paras lainatuote juuri sinulle.

Yhdistelylainan avulla niputat lainat yhteen

Yhdistelylaina taas on hyvä valinta, jos sinulle on kerääntynyt useita pienehköjä lainoja, osamaksuja tai vaikka luottokorttilaskuja. Tämän lainatuotteen avulla voit nimittäin maksaa ne kerralla pois ja jatkossa lyhentää vain yhtä ainoaa lainaa kuukausittain. Myös yhdistelylaina on helposti haettavissa netistä ja senkään osalta sinun ei tarvitse huolehtia vakuuksista tai takaajista. Yhdistelylainaa voi hakea jopa 70 000 euroa, joten voit niputtaa sillä yhteen vähän suuremmankin määrän vanhoja velkojasi.

Kaikki edellä mainitut lainatuotteet ovat myös saatavilla yleensä aina ilman vakuuksia ja takaajia, joka on totta kai mukava ja elämää helpottava asia lainanhakijalle.

Kun olet siis hakemassa lainaa netistä, mieti tarkkaan että mikä lainatuotteista olisi sinulle parhaiten sopiva, sillä ne on kohdennettu erilaisiin tarpeisiin. Helpotat nimittäin huomattavasti myös omaa elämääsi, kun valitse lainatuotteen alusta asti oikein.

Herttalainan avulla löydät itsellesi parhaan lainatuotteen tuossa tuokiossa ja ilman stressiä. Tutustu siis sivumme lainapaikka arvosteluihin ja valitse omaan elämäntilanteeseesi parhaiten sopiva lainatuote.