Valmistaudu Black Friday shoppailuihin ajoissa!

Tämän kertaisessa blogikirjoituksessa ajattelimme käsitellä Black Fridayta ja sitä, milloin se on, mitä on odotettavissa ja miten siihen kannattaa valmistautua?

Vaikka kyseiseen maailmanlaajuiseen ostotapahtumaan onkin aikaa vielä noin kuukausi, niin kuten otsikkokin kertoo, Black Fridayihin kannattaa kuitenkin valmistautua ajoissa ja varmistaa huolellisella suunnittelulla, että saa ostettua itselleen kaikki tuotteet edullisesti!

Black Friday tuo upeat alennukset tullessaan!

Black Friday on Amerikasta alun perin lähtöisin oleva alennuspäivä, jota tällä hetkellä vietetään maailmanlaajuisesti. Meillä Suomessa Black Friday ostotapahtuma on kuitenkin noussut suureen suosioon vasta viime vuosina. Viimeisenä parina vuonna se onkin saanut varsin suuren suosion kuluttajien keskuudessa. On myös todella mahtavaa, että ilahduttavan monet yritykset ovat myös nykyisin lähteneet mukaan siihen. Upeita alennuksia löytyy siis runsain määrin sekä verkkokaupoista, kuin myös kivijalkamyymälöistäkin.

Vuonna 2019 Black Fridayta vietetään 29. marraskuuta, mutta kuten viime vuonna, myös tänä vuonna suurin osa liikkeistä tarjoaa alennuksia jopa viikon ajalle. Yhtenä ainoana päivänä ei siis suinkaan kaikkia ostoksia tarvitse yrittää tehdä. Black Fridayn niin sanottu pääpäivä on kuitenkin perjantaina ja kyseisenä päivänä edut ja alennukset ovat luonnollisestikin kaikkein suurimpia.

Muista myös Cyber Monday!

Black Fridayn jälkeisenä maanantaina kannattaa myös muistaa hyödyntää Cyber Monday, jolloin alennuksessa on runsain määrin myös elektroniikkaa useissa liikkeissä. Tietyt ostokset kannattaa siis jättää suosiolla 2.12.2019 maanantaille.

Tämä kyseinen hulvaton ostospäivä onkin järkevä hyödyntää ja ostaa vaikka kerralla enemmänkin tarvittavia asioita. Alennuksia hyödyntämällä voi ostaa vaikkapa lapsille talvivaatteita, ihanat kengät itselle, uusia kodinkoneita vanhojen tilalle tai mitä tahansa muuta tarvittavaa. Black Fridayssa alennuksia löytyy siis todella hyvin. Eli olipa toiveissa sitten mikä tahansa ostos, niin mitä luultavammin sen pystyy löytämään todella uskomattoman suurella alennuksella Black Friday tarjousten joukosta.

Voit tehdä ostokset myös edullisella lainarahalla

Jos kuitenkin sattuu niin ikävästi, että omalla tilillä ei juuri silloin ole kovinkaan paljon rahaa kun Black Fridayta vietetään, niin tähänkin löytyy onneksi apu helposti. Voit esimerkiksi hakea itsellesi meidän näpsäkällä hakemuksellamme itsellesi shoppailu rahaa. Edullisen ja nopeasti saatavilla olevan lainarahan avulla hoidat nimittäin raha-asiasi kuntoon helposti. Sellaiset henkilöt, joiden lompakosta löytyy luottokortti, voivat myös hyödyntää sen luotto-ominaisuutta ja tehdä ostokset sillä.

Ostokset kannattaa myös suunnitella hyvin ja tehdä itselle vaikka ihan listaa siitä että mitä tarvitsee. Kanattaa myös tutustua netistä löytyviin sivustoihin, kuten esimerkiksi www.black-friday.sale/fi/ jossa löytyy mukavasti, sekä todella kattavasti tietoa Black Friday alennuksista ja siihen osallistuvista liikkeistä.

Suunnittele ostoslista ja budjetti etukäteen

Saadakseen parhaan hyödyn Black Fridaysta, kannattaa siis etukäteen suunnitella ostoksia ja tarvittavaa budjettia. Kaikeksi onneksi kauttamme hattavat lainat ovat myös aina nopeasti saatavilla, eli jos tulee vielä viime hetkillä mieleen josku isompi hankinta, jonka ostamiseen tarvitaan lainarahaa, niin sekin onnistuu. Täytät vain Hertan hakemuksen ja pääset suorittamaan vuoden halvimpia ostoksia. Kun keskität ostoksesi Black Fridaylle, tarkoittaa se myös sitä, että säästät ison summan rahaa!

Nyt onkin vielä hyvin aikaa suunnitella omia Black Friday ostoksia ja laskeskella että paljonko ostosrahaa tarvittaisiin. Kun tämä on selvillä, voi tarpeen vaatiessa käydä täyttämässä Herttalainan hakemuksen ja hakea itselleen nopeasti edullista lainaa tarvittavan määrän. Kannattaa myös muistaa, että kaikki kauttamme haettavat lainat ovat myös aina ilman vakuuksia saatavilla ja niiden hakeminen ei maksa mitään.

Black Friday on hyvä mahdollisuus hankkia myös joululahjat

Koska Black Friday on 29.11.2019, tarkoittaa se myös sitä, että se on mitä parhain aika hankkia joululahjat. Kannattaa siis myös jo kysellä tontuilta, että mitä perheenjäsenet ja ystävät ovat joulupukilta toivoneet. Luonnollisesti tämä myös karkottaa joulustressin, kun lahjat on pakattu pukinkonttiin jo marraskuun lopussa ja mikä parasta, ne on myös saatu hankittua todella edullisesti.

Toisin sanoen siis, valmistaudu tähän vuoden suurimpaan alennusmyyntiin hyvin ja tee itsellesi lista valmiiksi sen suhteen, että mitä haluat ostaa, mistä löydät haluamasi tuotteet ja paljonko sinulla tulisi olla rahaa varattuna ostosten tekoon? Vaikka käyttäisit Black Fridayna suurenkin summan ostosten tekoon, tulet vuositasolla säästämään, kun olet kerralla päässyt nappamaan haluamasi tuotteet huomattavasti normaalia halvemmalla.