Vertailussa Viikinkilaina ja Blue Finance

Nyt vertailussa kaksi mahtavaa lainapaikkaa, jotka kummatkin tarjoavat suomalaisille kuluttajille hyväehtoista ja edullista lainaa haettavaksi. Tutustu vertailuun ja klikkaa itsesi vaikka molemmille, sillä se jos mikä on ainakin varmaa, että sekä Blue Finance kuin myös Viikinkilaina, ovat kummatkin lainapaikkojen aatelia helposti haettavien lainojensa ansiosta.

Tämän blogikirjoituksen avulla sinulle selviää nopeasti se, että kumpi lainapaikka olisi sinulle parempi valinta. Mikäänhän ei estä sinua hakemasta lainaa vaikka kummaltakin. Kannattaa myös huomioida, että sekä Viikinkilaina kuin myös Blue Finance tarjoavat kummatkin omat lainatuotteensa haettavaksi aina ilman takaajia ja vakuuksia.

Viikinkilaina – jatkuva laina

Viikinkilaina (suljettu) on suosittu ja hyvämaineinen lainapaikka, jonka kautta haet itsellesi nopeasti 100 – 2 000 euron jatkuvan lainan. Tämä lainamuoto on sitä mahtava, että ensinäkin siinä kuluja ja korkoja kertyy vain ja ainoastaan nostetusta luoton määrästä, mutta tämän lisäksi sen nosto on todella nopeaa. Saat rahat noston jälkeen käyttöösi jopa muutamissa minuuteissa.

Lainan hakeminen on helppoa ja tapahtuu kokonaisuudessaan Viikinkilainan verkkosivujen kautta. Voit myös niin halutessasi laittaa lainahakemuksen vetämään puhelimella, eli toisin sanoen voit hakea lainaa vaikka liikkeellä ollessasi. Myös nostot hoituvat kätevästi puhelimella, ajasta ja paikasta riippumatta.

Takaisinmaksuaikaa Viikinkilainan näpsäkälle joustoluotolle saa 3 – 37 kuukautta ja kuten sanottua, voit itse valita miten ja minkä verran luottoa lyhennät.

Viikinkilainan tarjoamat edut ovat aivan lyömättömiä ja voit tutustua niihin alapuolella:

 • Ei kiinteää vuosimaksua
 • Nopea rahojen tilille maksu
 • Voit tehdä nostoja myös puhelimella
 • Voit niin halutessasi maksaa vain laskun minimilyhennyksen, eli maksaa luottoa takaisin osamaksuominaisuudella
 • Ensimmäiselle nostolle 44 päivää korotonta maksuaikaa

Blue Finance – pikavippi ja joustoluotto

Blue Finance on lainapaikka, jonka lainatuotevalikoimaan kuuluu kaksi mahtavaa lainatuotetta, eli pikavippi (100 – 700 €) ja joustoluotto (jopa 5 000 euron limiitillä). Kummatkin lainatuotteista ovat helposti haettavissa netin kautta ja lainarahat maksetaan tilillesi myönteisen lainapäätöksen kyseessä ollessa jopa välittömästi.

Kaiken muun hyvän lisäksi pikavippien hakijoille Blue Finance on kehitellyt mahtavan edun, jossa tarjolla on täysin ilmainen ensilaina 100 – 300 euroa. Tällä firmalla myös takaisinmaksu on hieman erilaista kuin monella muulla, sillä esimerkiksi pikavippiä maksat takaisin vain joka toinen kuukausi vuoden ajan. Saat siis pitää joka toisen kuukauden maksuvapaata!

Blue Financen toinen lainatuote, joustoluotto on arjen kätevä apulainen, josta ei siitäkään etuja puutu. Kyseinen luotto on nimittäin ulottuvillasi aina silloin kun tarvitset itsellesi ylimääräistä rahaa. Myös takaisinmaksu on joustavaa, sillä kuten muissakin joustoluotoissa, myös Blue Financen tarjoamassa luotossa voit maksaa luoton kerralla pois, tai niin halutessasi pienissä lyhennyserissä. Joustoluoton haet itsellesi yhtä nopeasti kuin pikavipinkin ja pääset nauttimaan rahoista välittömästi.

Joustoluotolle saat takaisinmaksuaikaa 3 – 34 kuukautta ja pikavipille hulppeat 360 päivää. Kannattaa kuitenkin muistaa että kummassakin lainatuotteessa takaisinmaksu on todella joustavaa, sillä pikavipissä sinulle annetaan joka toinen kuukausi maksuvapaata ja joustoluotossa päätät itse, miten lyhennät luottoa.

Blue Financen edut ovat mahtavia ja löydät ne alapuolelta listattuina:
Pikavippi 100 – 700 €:

 • Ilmainen ensilaina 100 – 300 euroa
 • Takaisinmaksuaikaa 1 vuosi, joka toinen kuukausi maksuvapaata!
 • Rahat saatavilla jopa välittömästi myönteisen lainapäätöksen jälkeen
 • Todella helppo ja nopea lainanhakuprosessi

Joustoluotto 5 000 €

 • Nopeat nostot limiitin puitteissa milloin tahansa
 • Voit maksaa takaisin kerralla tai pienissä erissä
 • Nopea ja todella helppo lainanhaku
 • Lainapäätös minuuteissa ja rahat käytössä välittömästi

Valitse kahdesta loistavasta toimijasta itsellesi mieluinen

Kummatkin nyt esitellyistä lainapaikoista ovat siis luotettavia toimijoita, joiden kulurakenne kestää kilpailun paremmin kuin hyvin. Erityisesti meitä Herttalainaa sivustolla ilahdutti se, että Viikinkilaina mahdollistaa ensimmäiselle nostolle huikeat 44 vuorokautta korotonta maksuaikaa ja Blue Finance taas tarjoaa pikavipin ottajille automaattisesti ilmaisen ensilainan 100 – 300 euroa.

Kummatkin lainapaikoista ottavat siis kuluttajien palvelun ja hyvinvoinnin tosissaan. Hyvänä esimerkkinä tästä on esimerkiksi se, että niiden lainanhakuprosessi on myös todella helppo, nopea ja suoraviivainen. Lainan hakeminen on myös sekä Blue Finance kuin Viikinkilainallakin aina täysin ilmaista, eikä sido sinua vielä mihinkään.

Jos näitä kahta lainasivustoa vertailee, niin kummallakin löytyy ehdottomasti mahtava määrä hyviä puolia, jotka ovat suorastaan ohittamattoman hyviä. Onkin siis ihan omista toiveistasi kiinni, että kumman lainapaikan puoleen käännyt. Kummatkin ovat luotettavia lainapaikkoja, erilaisilla ominaisuuksilla maustettuna.

Lue myös näitä poimintoja

Katso miten paljon voit lainaa herttalainaan kautta

Kuukausierä

/kk

Lainamäärä

Maksuaika

vuotta
Lainan arvioudut korot ja kulut ovat koko laina-ajalta yhteensä . Esimerkki: 10 000€, 5 vuoden ajaksi = 11 623€ jos todellinen vuosikorko on 6,26% jossa esimerkkikorko 5,00%, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€.