Viikinkilaina

Voihan räkä, Viikinkilaina on lopettanut toimintansa mutta ei hätää - Klikkaa itseesi suositulle pikavippi sivullemme!

Viikinkilaina - suljettu

Oho, Viikinkilaina on lopettanut toimintansa! Tämähän tarkoittaa että kyseiseltä lainapaikalta ei voi hakea uutta lainaa. Mikäli sinulla jo on Viikinkilaina laina mitä maksat pois, voit toki vielä kirjautua sivuille. Arvostelussa olevat tiedot ei ole ajan tasalla eikä niitä päivitetä enää!

Voit halutessasi jättää tassunjälkesi eli kokemuksiasi Viikinkilaina lainoista alla!

Viikinkilaina - vanha arvostelu jossa usein kysyttyä sekä kokemuksia

Viikinkilaina.fi ilmoitus

Viikinkilaina on 2 000 euron suuruista joustoluottoa tarjoava lainasivusto, jonka taustalta löytyy sellainen yritys kuin Top Finance Oy. Kyseisellä yrityksellä on toimipaikka Suomen Turussa ja se mahdollistaa siis helposti ja nopeasti kätevän joustoluoton hakemisen. Viikinkilainalla on myös tarjota omille asiakkailleen asiakastuki, joka palvelee joka päivä klo 8.00 – 21.00. Yhteyttä sinne voi ottaa joko live chatin, sähköpostin tai puhelimen välityksellä.

Juuri nyt: Viikinkilaina tarjoaa jopa 2 000 euron luoton ilman kiinteää vuosimaksua!

Miten nopeasti saan Viikinkilainan tililleni?

Viikinkilaina on pitänyt kunnia-asianaan että sen lainat ovat nopeasti lainanhakijan saatavissa. Tästä syystä se on pyrkinyt tekemään omasta lainanhakuprosessistaan helpon ja todella nopean. Lainarahat ovat siis myönteisen lainapäätöksen jälkeen saatavilla jopa 5 minuutissa.

Tarvitsetko joustavaa lainaa?

Viikinkilaina on siis paitsi helposti ja nopeasti haettavissa, mutta tämän lisäksi se on myös varsin joustava lainatuote. Siihen ei siis esimerkiksi sisälly lainkaan kiinteää vuosimaksua. Viikinkilainan tarjoamia lainatuotteita voi myös hakea nopeasti mobiililaitteella ja luonnollisesti lainahakemuksen tekeminen on ilmaista, eikä lainanhakija maksa mistään muusta kuin nostetusta luotosta. Kaikki Viikinkilainan luotot ovat myös vakuudettomina saatavilla.

Viikinkilaina lainatuotteet

Viikinkilaina tarjoaa siis hyväehtoista ja helposti haettavaa luottoa, jota voi käyttää myös pikalainan tavoin. Jokaiselle luotonhakijalle myönnetään oma henkilökohtainen luottoraja, jota voi hakea aina jopa 2 000 euroon saakka. Myönnetyn luottorajan puitteissa luotonhakija voi sitten nostaa rahaa omalle tilille aina niin halutessaan. Nostoille ei ole myöskään määritelty minimi-tai maksimimäärää.

Hakuprosessi

Viikinkilainan kautta haettavan lainan hakuprosessi on todella helppo, sillä kaikki tapahtuu näppärästi sen omilla verkkosivuilla. Lainanhakija täyttää lainahakemukseen vain omat henkilö-ja yhteystietonsa, sekä tämän lisäksi omat tulotiedot ja toivotun lainasumman. Lainapäätös on saatavilla välittömästi ja sen ollessa myönteinen rahat maksetaan lainanhakijalle välittömästi. Lainaa voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt jotka ovat vähintään 21-vuotiaita Suomessa vakituisesti asuvia henkilöitä, joilla on säännölliset tulot. Tämän lisäksi lainanhakijan tulee myös olla oikeus-ja luottotoimikelpoinen.

Yhteenveto

Viikinkilaina on luotettava lainapaikka, jonka taustalta löytyvä Top Finance on myös vastuullinen ja useita vuosia suomalaisilla lainamarkkinoilla toiminut rekisteröity luotonantaja. Viikinkilainan joustoluotto on helposti haettava, mutta tämän lisäksi sen kulurakenne on myös kohtuullinen. Tästä syytä moni sellainen lainanhakija joka on ensin harkinnut pikalainaa, onkin päätynyt lopulta Viikinlainan tarjoaman luoton kannalle.

On myös tärkeää että lainapaikka pystyy tarjoamaan ammattitaitoisen asiakastuen ja kuten aiemmin jo mainittiin, niin tällä kyseisellä lainapaikalla on myös sellainen tarjolla. Nykyiset vaativat kuluttajat myös olettavat että lainapaikan omat verkkosivut ovat sekä informatiiviset, kuin myös helpot käyttää. Viikinkilaina onkin pitänyt huolta siitä, että sillä on tarjota kuluttajille mieluinen ja kattava palvelupaketti, jossa lainanhakeminen on tehty helpoksi, nopeaksi ja todella turvalliseksi.

Poimintoja Viikinkilaina sivuilta

Kurkkasimme Viikinkilaina sivuja läpi tuoden valokeilaan lainapaikan omia tekstejä. Näiden avulla näet helposti ja nopeasti mikä tekee juuri Viikinkilainasta tutustumisen ja kenties lainan ottamisen arvoinen lainapaikka. Viikinkilaina tarjoaa siis joustoluottoa jossa saat käyttöösi luottotilin josta voit helposti ja nopeasti nostaa rahaa suoraan pankkitilillesi.

Viikinkilaina on laina joka antaa käyttöösi 2 000 euron luottorajan

– Saat siis hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen käyttösi 2 000 euron luoton josta voit nostaa rahaa omalle pankkitilillesi aina sitä mukaan kun tarvitset sitä.

Saat lainapäätöksen 5 minuutissa

Lainan hakeminen on äärimmäisen helppoa ja nopeaa. Itse hakemuksen täyttämiseen ei mene kun vajaa minuutti jonka jälkeen voi rauhallisesti odottaa vaikkapa lasillisen veden ajan lainapäätöstä. Lainapäätöksen ollessaan myönteinen, sinulla on 2 000 euron luottotili josta pääset heti tekemään nostoja pankkitilillesi.

Tee nostoja puhelimella

Voit siis paitsi läppärillä myös nostaa rahaa tilillesi kätevästi käyttäen mobiiliasi.

Viikinkilaina on ilmainen ja maksat vain ja ainoastaan luoton käytöstä.

Tämä on erinomainen juttu koska voit hakea ja saada käyttöösi Viikinkilaina luoton, mutta et maksa siitä mitään mikäli päätät olla käyttämättä sitä.

Viikinkilaina usein kysyttyä

❤ Miksi Viikinkilaina on suljettu?

Vuoden 2019 syyskuussa astui voimaan uusi korkolaki jonka myötä lainan nimelliskorko saa olla korkeintaan 20%. Monet pikalainaa tarjoavat pikavippi – yritykset joutuivat pistämään laput luukuillensa ja Viikinkilaina on yksi niistä.

❤ Voinko vielä asioida Viikinkilainaalla?

Uutta lainaa et voi hakea, mutta mikäli sinulla on ennen 1. syyskuuta 2019 otettu laina, voit vielä kirjautua Viikinkilaina omat sivut – palveluun. Omilla sivuillasi näet lainasopimuksesi tiedot ja voit ottaa Viikinkilainaan asiakaspalveluun yhteyttä.

❤ Miten saan yhteyttä Viikinkilaina asiakaspalveluun?

Asiakaspalvelun yhteystiedot ovat:
Sähköposti: asiakaspalvelu@topfinance.fi

❤ Milloin Viikinkilaina suljettiin?

Viikinkilaina lopetti uusien lainojen myöntämisen 1.9.2019.