Bondora

Bondora

Täytä lainahakemus alla olevan linkin kautta ja hae lainaa 500 - 10 000€

arvosana: 4

Bondora - arvostelu ja kokemuksia

Bondora vertaislainapalvelun kautta voit hakea itsellesi lainaa 500 – 10 000 euroa. Lainan hakeminen tapahtuu helposti suoraan netissä, sähköisen lainahakemuksen välityksellä. Saat lainatarjoukset tarkasteltavaksesi todella nopeasti ja kun olet löytänyt itsellesi hyvän lainatarjouksen, sen hyväksyminen tapahtuu myös helposti netissä. Kyseessä on siis edullisia lainatuotteita tarjoava P2P-lainaaja, jonka hyväehtoiset ja edulliset lainatuotteet ovat tulleet vuosien mittaan monille suomalaisille kuluttajille enemmän kuin tutuiksi.

Bondora.fi

Miten haen lainatarjousta?

Lainan hakeminen Bondoran kautta on todella helppoa, sillä ihan ensimmäiseksi sinun tulee vain rekisteröityä kyseiseen palveluun, jonka jälkeen pääset täyttämään helpon ja selkeän lainahakemuksen. Lainahakemuksen täyttämiseen ei aikaa menekään kuin vain muutama minuutti. Kun klikkaat lainahakemuksen eteenpäin, välittää Bondora hakemuksesi useille eri sijoittajille, joista jokainen antaa sinulle oman lainatarjouksensa.

Lainatarjouksia pääset siis tutkailemaan melkeinpä välittömästi lainahakemuksen jättämisen jälkeen. Kannattaa myös huomioida se, että lainahakemuksen tekeminen itsessään ei vielä sido sinua mihinkään, eikä maksa sinulle koskaan mitään. Voit siis kaikessa rauhassa selvittää Bondoran avulla millä ehdoilla ja hinnoilla sinulle olisi tarjolla lainarahoitusta.

Katso miten paljon voit lainaa herttalainaan kautta

Kuukausierä

/kk

Lainamäärä

Maksuaika

Lainan arvioudut korot ja kulut ovat koko laina-ajalta yhteensä . Esimerkki: 10 000€, 5 vuoden ajaksi = 11 623€ jos todellinen vuosikorko on 6,26% jossa esimerkkikorko 5,00%, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€.

Montako lainatarjousta saat Bondora lainasivuston kautta?

Yksi hakemus = useita hyviä lainatarjousta
Koska kyseessä on vertaislainapalvelu (P2P) tarkoittaa se sitä, että lainahakemuksesi kilpailutetaan sijoittajilla. Saat siis yleensä lainahakemuksellesi useita hyviä lainatarjouksia, joista voit sitten valita itsellesi parhaiten soveltuvan. Bondora on myös tunnettu siitä, että sen lainoissa on kaiken kaikkiaan varsin kohtuullinen korko- ja kulurakenne. Yksi syy varmasti myös siihen, miksi kyseinen lainapalvelu on niin suosittu suomalaisten kuluttajien keskuudessa.

Poiminta Bondora sivuilta:

Pankeilla on yleensä tiukat ehdot lainojensa suhteen ja heidän lainanhakuprosessi vie paljon aikaa. Myös meidän velvollisuutenamme on varmistaa, että olet oikeutettu hakemaan lainaa, mutta teknologiamme ansiosta pystymme tarjoamaan hetkessä juuri sinulle sopivaa lainaa. Kuten pankeilla, myös meillä on edulliset korot ja henkilökohtaiset lainatarjoukset.

Bondora arvostelun tiedot

 • Bondora arvostelu luotiin 16.5.2019 ja sai meiltä arvosanaksi 4/5. Arvostelua on viimeeksi tarkistettu ja päivitetty 09.01.2020 klo 09:48.

  Herttalaina
 • Mielipiteesi on meille tärkeä! Jätä omia Bondora kokemuksiasi alla!

  Kommentoi arvostelua
 • Eikö Bondora tunnu hyvältä? Tutustu tästä vaikkapa Lendo arvosteluun

  Lainapalvelut ja vertailu

Miltä luotonantajilta saat Bondora sivuston kautta lainatarjouksen?

Bondora lainatarjous

Bondora on siinä mielessä erilainen lainapalvelu, että se ei kilpailuta lainahakemustasi pankeilla ja rahoituslaitoksilla, vaan sen yhteistyökumppaneita ovat sijoittajat. Sijoittajat ovat siis yksityishenkilöitä, jotka ovat valmiita lainaamaan sinulle rahaa. Bondora esittelee lainahakemuksesi sijoittajille, yhdessä tarkempien tietojesi kanssa ja pyytää heiltä lainatarjousta.

Saat siis itsellesi useita hyviä lainatarjouksia tämän kyseisen lainapalvelun kautta ja pääset valitsemaan niistä itsellesi parhaiten soveltuvan. Bondora on myös tosiaan tunnettu siitä, että se on korkotasoltaan varsin kohtuullinen. Senkin takia kyseessä on varsin hyvä valinta edullista lainarahaa etsivälle. Jos olet etsimässä nopeasti saatavilla olevaa, edullista ja hyväehtoista lainarahaa, niin kannattaa kurkata Bondoran tarjoamat lainat ehdottomasti tarkemminkin!

Bondora kokemuksia

 • Bondora itse aiheuttaa sijoittajilleen vain luottotappioita. Asiakkaita ei palvella, ei ammattitaitoakaan hoitaa yhtään mitään asiaa. Lisäksi lain vastaiset kulut yms korot pitävät tehokkaasti huolta ettei vellaiset pysty maksamaan lainojaan takaisin.
  laina sopimuksissa velallisille on paljon omituisia asioita, ja hölyn pölyä.
  Onneksi velalliset ovat heränneet ja alkavat ottaa selvää bondoran laittomista sopimuksista ja raha virrasta.

  Välttäkää siis kaikin tavoin tätä firmaa!

  02.06.2020 klo 14:40 (#) miia
 • Olen valitettavasti Bondoran asiakas toista vuotta. Olen maksanut 10000 euron lainaa säännöllisesti 700€/kk, ja lainasumma vaan ei lyhene, vaan on jopa hieman kasvanut. Aivan mahdotonta maksaa tätä takaisin. Olenkin herännyt ja laittanut omaisuuteni likoon, jotta saan pankista lainan. Millä maksaa tämä pois yhtenä kertana. Saa nähdä mikä taistelu siitä tulee, sillä asiakaspalvelua tässä firmassa ei ole; palveluna Robotti soittelee, B-secure järjestely ohjelma, mikä vaan lisää velkaa ja sähköposti mihin ei koskaan vastata. Tämä lupaa mainospuheillaan paljon, kun ihminen epätoivoinen. Välttäkää tätä!

  23.09.2020 klo 10:54 (#) Välttäkää tätä!
 • Bondora huijaa surutta sekä sijoittajiaan että velallisiaan. Kannattaa katsoa nyt velalliset varsinkin velka summat ja mitä tää huijari perii.
  Tästä bondorasta on tekeillä nyt monia rikosilmoituksia petoksesta sekä suomessa että virossa.
  Joten välttäkää!

  22.03.2021 klo 19:00 (#) veromme@netti.fi

Lisää omia Bondora kokemuksiasi!

Kysymyksiä lainanvälittäjälle?

Asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@bondora.com