Bondora

Bondora.fi

Täytä lainahakemus alla olevan linkin kautta ja hae lainaa 500 - 10 000€

arvosana: 4

Bondora - arvostelu ja kokemuksia

Bondora vertaislainapalvelun kautta voit hakea itsellesi lainaa 500 – 10 000 euroa. Lainan hakeminen tapahtuu helposti suoraan netissä, sähköisen lainahakemuksen välityksellä. Saat lainatarjoukset tarkasteltavaksesi todella nopeasti ja kun olet löytänyt itsellesi hyvän lainatarjouksen, sen hyväksyminen tapahtuu myös helposti netissä. Kyseessä on siis edullisia lainatuotteita tarjoava P2P-lainaaja, jonka hyväehtoiset ja edulliset lainatuotteet ovat tulleet vuosien mittaan monille suomalaisille kuluttajille enemmän kuin tutuiksi.

Bondora.fi

Miten haen lainatarjousta?

Lainan hakeminen Bondoran kautta on todella helppoa, sillä ihan ensimmäiseksi sinun tulee vain rekisteröityä kyseiseen palveluun, jonka jälkeen pääset täyttämään helpon ja selkeän lainahakemuksen. Lainahakemuksen täyttämiseen ei aikaa menekään kuin vain muutama minuutti. Kun klikkaat lainahakemuksen eteenpäin, välittää Bondora hakemuksesi useille eri sijoittajille, joista jokainen antaa sinulle oman lainatarjouksensa.

Lainatarjouksia pääset siis tutkailemaan melkeinpä välittömästi lainahakemuksen jättämisen jälkeen. Kannattaa myös huomioida se, että lainahakemuksen tekeminen itsessään ei vielä sido sinua mihinkään, eikä maksa sinulle koskaan mitään. Voit siis kaikessa rauhassa selvittää Bondoran avulla millä ehdoilla ja hinnoilla sinulle olisi tarjolla lainarahoitusta.

Montako lainatarjousta saat Bondora lainasivuston kautta?

Yksi hakemus = useita hyviä lainatarjousta
Koska kyseessä on vertaislainapalvelu (P2P) tarkoittaa se sitä, että lainahakemuksesi kilpailutetaan sijoittajilla. Saat siis yleensä lainahakemuksellesi useita hyviä lainatarjouksia, joista voit sitten valita itsellesi parhaiten soveltuvan. Bondora on myös tunnettu siitä, että sen lainoissa on kaiken kaikkiaan varsin kohtuullinen korko- ja kulurakenne. Yksi syy varmasti myös siihen, miksi kyseinen lainapalvelu on niin suosittu suomalaisten kuluttajien keskuudessa.

Poiminta Bondora sivuilta:

Pankeilla on yleensä tiukat ehdot lainojensa suhteen ja heidän lainanhakuprosessi vie paljon aikaa. Myös meidän velvollisuutenamme on varmistaa, että olet oikeutettu hakemaan lainaa, mutta teknologiamme ansiosta pystymme tarjoamaan hetkessä juuri sinulle sopivaa lainaa. Kuten pankeilla, myös meillä on edulliset korot ja henkilökohtaiset lainatarjoukset.

Bondora arvostelun tiedot

  • Bondora arvostelu luotiin 16.5.2019 ja sai meiltä arvosanaksi 4/5. Arvostelua on viimeeksi tarkistettu ja päivitetty 26.08.2023 klo 20:34.

    Herttalaina
  • Mielipiteesi on meille tärkeä! Jätä omia kokemuksiasi alla!

    Kommentoi arvostelua
  • Eikö Bondora tunnu hyvältä? Voit myös kilpailuttaa Pop Pankki lainat .

    Kilpailuta lainat

Miltä luotonantajilta saat Bondora sivuston kautta lainatarjouksen?

/data01/virt76309/domeenid/www.herttalaina.com/htdocs/wp-content/themes/slimline/templates/review-page.php on line 306
https://www.herttalaina.com/wp-content/uploads/2019/12/bondora-lainatarjous.png" alt="Bondora lainatarjous" title="Bondora lainatarjous" width="320" height="200" class="alignright">

Bondora on siinä mielessä erilainen lainapalvelu, että se ei kilpailuta lainahakemustasi pankeilla ja rahoituslaitoksilla, vaan sen yhteistyökumppaneita ovat sijoittajat. Sijoittajat ovat siis yksityishenkilöitä, jotka ovat valmiita lainaamaan sinulle rahaa. Bondora esittelee lainahakemuksesi sijoittajille, yhdessä tarkempien tietojesi kanssa ja pyytää heiltä lainatarjousta.

Saat siis itsellesi useita hyviä lainatarjouksia tämän kyseisen lainapalvelun kautta ja pääset valitsemaan niistä itsellesi parhaiten soveltuvan. Bondora on myös tosiaan tunnettu siitä, että se on korkotasoltaan varsin kohtuullinen. Senkin takia kyseessä on varsin hyvä valinta edullista lainarahaa etsivälle. Jos olet etsimässä nopeasti saatavilla olevaa, edullista ja hyväehtoista lainarahaa, niin kannattaa kurkata Bondoran tarjoamat lainat ehdottomasti tarkemminkin!

Kysymyksiä lainanvälittäjälle?

Asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@bondora.com