Ekstraluotto

Voihan räkä, Ekstraluotto on lopettanut toimintansa mutta ei hätää - Klikkaa itseesi Pikaluotto sivullemme!

Ekstraluotto - suljettu

Oho, Ekstraluotto on lopettanut toimintansa! Tämähän tarkoittaa että kyseiseltä lainapaikalta ei voi hakea uutta lainaa. Mikäli sinulla jo on Ekstraluotto laina mitä maksat pois, voit toki vielä kirjautua sivuille. Arvostelussa olevat tiedot ei ole ajan tasalla eikä niitä päivitetä enää!

Voit halutessasi jättää tassunjälkesi eli kokemuksiasi Ekstraluotto lainoista alla!

Ekstraluotto - vanha arvostelu jossa usein kysyttyä sekä kokemuksia

Ekstraluotto.fi ilmoitus

Ekstraluotto on lainasivusto, joka tarjoaa pikalainaa tai joustoluottoa aina 10 eurosta jopa 2 100 euroon saakka. Kyseinen lainasivusto onkin tarjonnut hyväehtoisia lainatuotteita jo vuodesta 2006. Ekstraluotto on osa J.W.Yhtiöt Oy:ta, joka on vakavarainen ja tunnettu kotimainen toimija.

Miten nopeasti saan Ekstraluotto lainan tililleni?

Ekstraluotto on todella nopeasti saatavilla, eli myönteisen lainapäätöksen jälkeen ne maksetaan luotonhakijan tilille jopa muutamissa minuuteissa. Tämä onkin ollut monille luotonhakijoille syy valita Ekstraluotto, sillä nopeus on myös yksi niitä ominaisuuksia joita lainanhakijat vertailevat.

Tarvitsetko joustavaa lainaa?

Jos siis toiveissa on joustava laina, kannattaa tutustua kyseiseen lainasivustoon hieman tarkemminkin. Ekstraluotto tarjoaa myös lainoihinsa ekstra maksuaikaa, sekä tämän lisäksi myös maksuvapaan kuukauden. Voi myös valita, haluaako laskut sähköisenä vai paperisena postin välityksellä.

Ekstraluotto lainatuotteet

Ekstraluotto tarjoaa siis jatkuvaa luottoa, eli joustoluottoa, jota voi hakea aina 10 eurosta jopa 2 100 euroon saakka. Kyseinen lainatuote on todella kätevä arjen apuväline, jolla voi paikata helposti pientä rahapulaa. Ekstraluoton tarjoama jatkuva luotto on myös hyväehtoinen ja kuluiltaan kilpailykykyinen, jonka takia se on valikoitunut monen kuluttajan lainatuotteeksi. Ekstraluoton lainat ovat myös kaikki vakuudettomina saatavilla.

Hakuprosessi

Ekstraluotto joustoluoton hakuprosessi on todella helppo ja sen voi tehdä joko tietokoneen tai mobiililaitteen välityksellä. Lainaa voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt, jotka ovat vähintään 21-vuotiaita ja hyvin raha-asiansa hoitaneita Suomen kansalaisia. Tämän lisäksi lainahakijalla tulee myös olla puhtaat luottotiedot ja pysyvä osoite Suomessa, sekä suomalainen matkapuhelinliittymä. Ekstraluotto hyödyntää lainanhakuprosessissa pankkitunnuksia sekä mobiilivarmennetta, joiden ansiosta asiointi on turvallista ja lainarahat todella nopeasti saatavilla.

Yhteenveto

Ekstraluotto on siis mielenkiintoinen ja hyväehtoinen lainasivusto, jonka joustoluotto on ollut suuri apu monelle suomalaiselle kuluttajalle. Ekstraluotto joustoluotossa on myös markkinoiden pienin lyhennys, eli sen kuukausittainen minimilyhennys on vain 10%. Niin halutessaan luottoa voi myös maksaa suuremmissa erissä, ilman että siitä koituu luotonottajalle ylimääräisiä kuluja. Kannattaa siis tutustua kyseiseen lainasivustoon tarkemmin, jos etsinnässä on hyväehtoinen joustava luotto.