Ferratum Business

Ferratum Business on lainasivusto, jonka kautta minkäkokoinen yritys tahansa voi hakea lainaa 2 000 – 250 000 euroa. Tämä kyseinen lainapaikka on pyrkinyt tekemään rahan lainaamisesta mahdollisimman helppoa ja nopeaa, niin että lainanhakuprosessiin ei kuluisi aikaa enemmän kuin muutamia minuutteja. Kuten moni tietää, yrittäjän aika saattaa muutenkin olla ns. kortilla, joten aikaa ei ole liikaa tuhlattavana.

Hae Ferratum Business yrtyslainaa

Täytä hakemus ja hae yrityslainaa yrityksellesi tästä!

arvosana: 4

Ferratum Business - yrityslaina

Kyseessä on siis yrityslainoihin erikoistunut lainasivusto, joka tarjoaa nopeasti ja helposti hyväehtoista lainaa eri kokoisille yrityksille. Ferratum Business on myös toiminut lainamarkkinoilla jo hyvän aikaa, eli osaamista yritysrahoituksesta löytyy todella hyvin. Tämä yritysrahoitusta tarjoava sivusto on osa Ferratum Group konsernia, joka toimii koko Euroopan alueella. Nyt esittelyssä oleva lainasivu siis rahoittaa yritystoimintaa niin Suomessa kuin myös Ruotsissakin.

Hae Ferratum Business yrityslaina

Yrityslainan hakeminen Ferratum Business sivuston kautta on helppoa, nopeaa ja myös todella turvallista. Lainaa hakeakseen yrityksen, tai sen edustajan tulee täyttää helppo sähköinen lainahakemus, joka löytyy Ferratumin omilta verkkosivuilta. Hakemuksessa kerrotaan sekä yrityksestä kuin myös yrityksen puolesta lainaa hakevasta henkilöstä ja luonnollisesti myös ilmoitetaan toivottu lainasumma. Tämä jälkeen hakemus klikataan eteenpäin ja hyvin pian tämän jälkeen on myös lainatarjous saatavilla.

Jos lainatarjous miellyttää, voi sen hyväksyä helposti netissä. Harvalla yrityslainoja myöntävällä lainasivustolla lainan hakeminen onkaan näin helppoa, mitä se Ferratum Business lainasivustolla on. Ei siis ole vaikea ymmärtää miksi niin moni on ihastunut sen lainatuotteisiin ja palveluun ylipäätänsäkin.

Katso miten paljon voit lainaa herttalainaan kautta

Kuukausierä

/kk

Lainamäärä

Maksuaika

Lainan arvioudut korot ja kulut ovat koko laina-ajalta yhteensä . Esimerkki: 10 000€, 5 vuoden ajaksi = 11 623€ jos todellinen vuosikorko on 6,26% jossa esimerkkikorko 5,00%, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€.

Selkeät ja hyvät lainaehdot!

Voidakseen hakea lainaa Ferratum Business lainasivuston kautta, yrityksen toiminnan täytyy olla vakiintunutta. Tällä tarkoitetaan siis sitä, että yrityksen on täytynyt olla toiminnassa yli kuuden kuukauden ajan. Tämän lisäksi yrityksen vuosittaisen liikevaihdon tulee olla yli 50 000 euroa.

Ferratum Business myös edellyttää että yrityksellä on toimipaikka Suomessa, yrityksen johto toimii Suomessa ja tämän lisäksi yrityksellä tulee olla suomalainen pankkitili. Edellä mainittujen seikkojen lisäksi, kyseisen lainapaikan tarjoamat lainatuotteet ovat myös kulurakenteeltaan todella kilpailukykyisiä.

Ferratum Business arvostelun tiedot

  • Ferratum Business arvostelu luotiin 27.1.2020 ja sai meiltä arvosanaksi 4/5. Arvostelua on viimeeksi tarkistettu ja päivitetty 26.08.2023 klo 20:36.

    Herttalaina
  • Mielipiteesi on meille tärkeä! Jätä omia kokemuksiasi alla!

    Kommentoi arvostelua
  • Eikö Ferratum Business tunnu hyvältä? Voit myös kilpailuttaa Halino lainat .

    Kilpailuta lainat

Ferratum Business usein kysyttyä

❤ Kuinka paljon yrityslainaa Ferratum Business tarjoaa?

Ferratumin yrityslainaa on haettavana aina 2 000 – 250 000 euroa.