Yrityslainat

Sivuiltamme löytyy ihan varmasti parhaat yrityslainat, sillä olemme koonneet hurjan määrän toimijoita niin sanotusti saman katon alle. Tarkoituksenamme onkin koota mahdollisimman paljon tietoa erilaisista tarjolla olevista vaihtoehdoista yrityslainaa harkitseville, sekä tämän lisäksi vertailla niiden ominaisuuksia puolueettomasti ja niin että kaikki tarvittava tieto olisi mahdollisimman helposti saatavilla.

Ferratum Business

Tarvitsetko nopeasti haettavan yrityslainan? Tutustu Ferratum Business-yrityslainaan!

Yrityslainat - Kaikki koottuna yhdelle sivullle

Toiveemme on siis että yrityslainaa etsivä tai vasta harkitseva löytäisi itselleen sen kaikkein parhaimman vaihtoehdon oman yritystoimintansa aloittamiseen tai kehittämiseen. Kaikeksi onneksi myös yrityslainoja löytyy nykyisin todella runsain määrin myös netistä ja kaiken lisäksi ne ovat myös poikkeuksetta laadukkaita toimijoita, joista lainan hakeminen on kaiken lisäksi todella helppoa ja nopeaa. Alta löydät runsaan tietopaketin yrityslainoista sekä kätevä viiden yrityslainan lainavertailu.

Yrityslainan voi nykyisin hakea helposti myös netistä

Ei ole lainkaan harvinaista että yritys on tilanteessa, jossa tarvitaan hieman nopeaa lisärahoitusta. Yleensä rahoitusta saatetaan tarvita esimerkiksi yritystoiminnan kehittämiseen, yllättäviin kuluihin tai ihan vain väliaikaisen kassavajeen paikkaamiseen. Olipa syy mikä tahansa, niin netistä haettava yrityslaina on kuitenkin usein apu tilanteeseen kuin tilanteeseen. Ne ovat nimittäin paitsi todella helposti ja nopeasti haettavia, niiden hakukriteerit ovat varsin kohtuullisia ja tämän lisäksi niiden korot ja kulut ovat myös sellaisella tasolla että ne ovat todellakin tarkemman tutustumisen arvoisia.

Yritysrahoitusta on Suomessa haettu perinteisesti ns. kivijalkapankeista, erilaisista rahoitus- ja sijoitusyhtiöistä tai Startup-sijoittajilta (bisnes enkelit). Nykyisin rahoitusta voi kuitenkin hakea myös esimerkiksi netistä ja näitä toimijoita onkin markkinoilla tätä nykyä jo todella kiitettävästi. Me haluammekin esitellä parhaat uudet yritysrahoitusta tarjoavat lainasivustot, joiden toimintaan kannattaa todellakin tutustua tarkemmin jos on etsimässä aloittelevalle tai jo toiminnassa olevalle yritykselle lisärahoitusta.

Yrityslainan hakeminen netistä on siis nykyisin todella helppo ja nopea toimenpide, eli kassavajeen iskiessä ei kannata jäädä asian kanssa tuskailemaan. On myös ilahduttavaa että yrityslainan myöntämisen edellytykset, sekä kulut ovat usein varsin reiluja hakijan kannalta. Vaikka lainojen ehdot ja kulurakenne ovatkin yleensä varsin hyvällä tolalla, niin silti on hyvä kuitenkin muistaa myös tässä asiassa vertailun tärkeys. Vertailua suorittamalla voi nimittäin säästä pitkän pennin. Kaiken lisäksi vertailuun ei edes mene kauan aikaa, sillä olemme laatineet listoistamme niin selkeitä ja helppolukuisia, että niiden avulla kuka tahansa löytää nopeasti itselleen sen parhaimman lainaratkaisun uusilta yrityslaina markkinoilta.

Yrityslainat sivun tiedot

 • Yrityslainat sivu luotiin 27.1.2020. Sivua on viimeeksi tarkistettu ja päivitetty 28.01.2020 klo 08:21.

  Herttalaina
 • Mielipiteesi on meille tärkeä! Jätä omia Yrityslainat kokemuksiasi alla!

  Kommentoi
 • Eikö sivun aihe tunnu osuvan tarpeeksi hyvin? Tutustu tästä esimerkiksi Pikavippi - sivuun jos se olisi mielenkiintoisempi vaihtoehto!

  Lue myös

Vertaile yrityslainat

Esittelyssä yrityslainat, joiden avulla myös erilaiset yritykset voivat hakea itselleen nopeaa rahoitusta netistä. Onkin todella mukava asia, että netin lainapaikoista jotkut ovat alkaneet myös tarjota rahoitusratkaisuja erilaisille yrityksille. Luonnollisesti myös ne voivat tarvita joskus helposti haettavaa ja nopeasti saatavilla olevaa lainarahoitusta aina silloin tällöin. Kuten moni tietää, niin normaalista kivijalkapankista yrityksen saattaa olla hieman haastavampi tai ainakin hitaampi hakea itselleen lainarahoitusta. Tästä syystä onkin ollut aivan upea kehitys, että muutamat netin lainapaikoista ovat ottaneet härkää sarvista ja aloittaneet erilaisten yrityslainojen ja luottojen tarjoamisen.

Yleensä nämä netistä haettavat yrityslainat ovat myös siitä mukavia, että ne lainaavat rahaa kaikenlaisille yritysmuodoille. Myös niissä lainahakemuksen tekeminen on tehty nopeaksi ja helpoksi ja myönteisen lainapäätöksen jälkeen lainarahat ovat lainanhakijan eli tässä tapauksessa yrityksen tilillä todella nopeasti. Nyt esitellemmekin teille viisi mielenkiintoista ja luotettavaa lainasivustoa, jotka tarjoavat hyväehtoista ja helposti haettava yrityslainaa. Tutustu siis kaikessa rauhassa listaukseemme ja jokaisen listalta löytyvän lainasivuston erityisominaisuuksiin.

Ferratum Business – hyväehtoista yrityslainaa

Yrityslainoja myöntäviä lainapaikkoja ei löydy vielä läheskään niin paljon kuin yksityishenkilöille toimintansa suunnanneita, mutta niidenkin määrä on ollut vuosi vuodelta nousussa. Yksi todella suosittu ja hyväehtoinen yrityslainoja myöntävä lainapaikka on esimerkiksi Ferratum Business. Sen kautta voikin hakea helposti ja todella nopeasti lainaa jopa 250 000 euroa. Markkinoilta löytyy toki useita muitakin hyväehtoisia yrityslainoja myöntäviä sivustoja ja niihin voikin kätevästi tutustua meidän sivuillamme.

Ferratum Business onkin hyvä esimerkki hyväehtoisesta lyhyaikaisesta yrityslainasta, sillä kyseinen lainasivusto on osannut ottaa huomioon oikeastaan kaikki sellaiset seikat jotka ovat yritykselle tärkeitä. Aiemmin mainittiin jo hakuprosessin helppous, mutta tärkeä seikka on myös lainan kriteerit. Ferratum Business lainasivuston kautta esimerkiksi lainaa voivat hakea kaikki yritysmuodot ja muita lainakriteereitä ovat:

 • Yritys on ollut toiminnassa yli 6kk
 • Liikevaihto on vuosittain yli 50 000 euroa
 • Yrityksen johto toimii Suomessa
 • Suomalainen pankkitili
 • Yrityksellä on toimipaikka Suomessa

Kuten huomata saattaa, esimerkiksi Ferratum Business lainasivuston ollessa kyseessä, lainakriteerit eivät ole kovinkaan vaativia. Tästä syystä se onkin ollut monen yrityksen valinta lainarahaa hankittaessa.

Lyhytaikaista yrityslainaa voivat myös oikeastaan kaikilta netin lainapaikoilta hakea kaikki mahdolliset yritysmuodot, eli toiminimi, kommandiittiyhtiö, avoin yhtiö ja osakeyhtiö.

Lyhytaikainen yrityslaina maksetaan yleensä nimensäkin mukaisesti takaisin suhteellisen nopeasti, eli muutamien kuukausien aikana, lainasummasta riippuen. Ferratum Business esimerkiksi mahdollistaa takaisinmaksuaikaa omille lainoilleen jopa 24 kuukautta. Tuossa ajassa yleensä yritystä syystä tai toisesta vaivannut kassavaje onkin saatu hoidettua.

Kaikki yrityslainat

Meidän yrityslainat vertailustamme onkin helppoa tarkistaa kunkin yrityslainan lainaehdot, sekä se että minkä verran lainaa kyseisestä lainapaikasta voi hakea.

Kannattaa myös huomioida että monet vakuudettomia yrityslainoja tarjoavat lainapaikat ovat usein erikoistuneet erilaisiin investointilainoihin, sekä uusien yritysten kasvun vauhdittamiseen. Tästä syystä ne saattavatkin arvioida hakemuksissaan monta kertaa enemmän itse liikeideaa, yrittäjän kokemusta ja ammattitaitoa, sekä alan tulevaisuuden näkymiä. Painoarvo on siis hieman enemmän edellä mainituilla seikoilla, kuin yrityksen sen hetkisellä taloudellisella tilanteella tai yrityksen koolla.

Netistä haettava yrityslainalla voi rahoittaa yrityksen kasvua tai kassavajetta!

Nämä ovatkin syitä miksi netin yrityslainat ovatkin hyvä vaihtoehto uudemmille ja toimintaansa laajentaville yrityksille. Yrityslainaa voi myös hakea niin sanottuun kassavajeeseen, eli tilanteeseen jossa esimerkiksi taloustilanteen heilahtelut tai joku muu yllättävä tilanne ovat aiheuttaneet äkillisen rahavajeen kassaan.

Kannattaa kuitenkin ennen lainan hakemista vertailla yksityiskohtaisesti eri markkinoilta löytyviä vaihtoehtoja, sekä tämän lisäksi pitää silmällä lainan lisäkuluja. Sillä ihan samalla tavalla kuin yksityishenkilöllekin suunnatuissa lainoissa, myös yrityslainoissa valinnanvaraa löytyy todella paljon.

Myös yrityslainojen kohdalla vertailu kannattaa ja on suorastaan suotavaa, sillä se voi tuoda mukanaan suuren säästön vuositasolla. Tässä me pyrimmekin olemaan lainanhakijalle avuksi, sillä sivuiltamme löytyy selkeästi listattuina markkinoiden parhaat ja uusimmat yrityslainoja tarjoavat lainasivustot.

Yrityslainat ovat usein saatavilla ilman reaalivakuutta!

Moni yrityslainoja myöntävä sivusto myöntää lainoja ilman reaalivakuuksia, joten on ymmärrettävää että varsinkin suurten lainasummien ollessa kyseessä edellä mainittuja dokumentteja saatetaan pyytää.

Vaikka netin lainasivustoilta haettaviin yrityslainoihin ei usein erillisiä reaalivakuuksia vaaditakaan, on jokaisella lainapaikalla kuitenkin omat ehtonsa lainarahan myöntämiselle. Luonnollisesti asiaan vaikuttaa monikin seikka, eli esimerkiksi lainan suuruus, haluttu takaisinmaksuaika sekä yrityksen ikä ja taloudellinen tilanne.

Onkin hyvä selvittää tietyt asiat jo etukäteen, sillä näin lainan hakemisesta tulee huomattavasti helpompaa ja nopeampaa. Kannattaa siis lukea huolellisesti läpi mitä lainapaikka vaatii rahoituksen myöntääkseen ja jos yritystä pyydetään toimittamaan vaikkapa rahoituslaskelmia, viimeisin tilinpäätös tai muita dokumentteja, niin ne kannattaa hoitaa valmiiksi hyvissä ajoin.

Lyhytaikainen yrityslaina

Yritys kuin yritys saattaa joskus tarvita hieman lyhytaikaista yrityslainaa. Syitä miksi tällainen tilanne tulee eteen, on yhtä monia kuin on yritysmuotojakin. Kuten me kaikki tiedämme, yrityksen pyörittäminen ei ole yksinkertaista ja se vaatii myös runsaasti suunnittelua sekä tietotaitoa. Kuitenkin on olemassa myös sellaisia tilanteita, joissa tarkinkaan suunnittelu ei aina pysty ennustamaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Joskus saattaa yritykselle nimittäin kasaantua laskuja tai muita kuluja enemmän kuin sen hetkinen taloudellinen tilanne kestäisi. Se ei kuitenkaan aina tarkoita että yritys olisi kannattamaton, sillä useimmissa yrityksissä kiireaika tai sesonki saattaa hyvinkin kulkea sykleissä. Luonnollisestikin hyvinä aikoina pyritään varautumaan hieman hiljaisempiin kausiin, mutta aina tämäkään ei ole mahdollista.

Lyhytaikainen yrityslaina sopii kassavajetta paikkaamaan

Tilapäinen kassavaje saattaa siis syystä tai toisesta tulla eteen hyvin pyörivällekin yritykselle. Kokemattoman yrityksen tai verosuunnittelun skipanneen yrityksen saattavat myös yllättää verot. Kuten hyvin tiedettyä, ne ovat asia joka kannattaa maksaa eräpäivään mennessä. Onkin siis todella hyvä asia että nykyisin tarjolla on lyhytaikaista yrityslainaa hyvillä ehdoilla, sillä lisärahoituksen tarve saattaa tulla eteen yllättäenkin.

Yritys voi siis joutua yllättävään ja ei niin mieluiseen tilanteeseen monestakin eri syystä. Lainarahoitusta on kuitenkin helppo hakea nykyisin myös yritykselle, jonka takia ei missään nimessä kannata jäädä murehtimaan hetkellistä kassavajetta. Kuten tuossa aiemmin jo mainittiin, kassavajeen voi aiheuttaa moni asia. Yleisiä seikkoja voivat siis olla esimerkiksi edellä mainitut verot tai vaikkapa työnantajamaksut.

Lisärahoitus voi myös olla tarpeen sellaisessa tilanteessa, että yrityksellä on tiedossa esimerkiksi suuri tilaus, mutta rahat siitä eivät vielä ole tulleet yrityksen tilille. Lyhytaikainen yrityslaina onkin kaikissa edellä mainitun kaltaisissa tilanteissa hyvä idea. Sen avulla voi nimittäin todella helposti saada hommat rullaamaan, ilman että yritystoiminta kärsii kassavajeesta.

Lyhytaikaista yrityslainaa voi hakea myös yrityksen kehittämiseen

Aina ei kuitenkaan lainarahan tarve johdu kassavajeesta tai jostakin yllättävästä kuluerästä. Myös lyhytaikaisten yrityslainojen ollessa kyseessä, lainarahaa saatetaan usein hakea myös yrityksen kehittämiseen. Myös sellaisessa tapauksessa jossa siis halutaan kehittää ja kasvattaa yritystoimintaa, lyhytaikainen yrityslaina voi olla hyvä idea.

Lyhytaikainen yrityslaina on helppo ja nopea hakea

Yrityslainaa haetaan nykyisin yhtä helposti kuin yksityishenkilöillekin myönnettäviä lainoja. Tämä siis siinä tapauksessa jos lainaa haetaan netistä. Vaihtoehtona ovat edelleenkin ns. kivijalkapankeista haettavat yrityslainat. Tässä artikkelissa käsittelemme kuitenkin ensisijaisesti netistä haettavia yrityslainoja. Myös yrityslainojen ollessa kyseessä tarjolla on nimittäin nykyisin lainarahoitusta varsin monipuolisesti. Yleensä lainahakemuksen tekemiseen ei menekään aikaa kuin muutama minuutti aikaa.

Lyhytaikaiset yrityslainat ovat siis nykyisin helposti haettavia, mutta koska niiden kyseessä ollessa yleensä kuitenkin puhutaan hieman yksityislainoja suuremmista summista, saatetaan yritykseltä vaatia tiettyjä lisädokumentteja hakemuksen tueksi. Sellaisia voivat olla esimerkiksi viimeisin verotuspäätös tai tilinpäätös. Jos kyseessä on pienehkö lainasumma, edellä mainittuja lisädokumentteja ei kuitenkaan vaadita.

Jos yritys taas päätyy perinteisen pankin myöntämään yrityslainaan, niin silloin yritykseltä vaaditaan usein myös huomattavasti enemmän paperityötä. Perinteiset pankit eivät myöskään ole läheskään yhtä nopeita lainapäätöksissään kuin netin lainapaikat. Onkin siis todella ymmärrettävää että moni yrittäjä on valinnut omaksi lainapaikakseen jonkun netin lainasivustoista.