Lainaa 18 vuotiaalle

Lainaa 18 vuotiaalle Allaolevat lainapaikat tarjoavat lainaa 18 vuotta täyttäneille lainanhakijoille. Valitse itsellesi miellyttävä lainapaikka, täytä lainahakemus ja hae itsellesi nopeata lainaa!

Herttalaina metsästää miltein päivittäin uusia lainapaikkoja joissa voit 18 vuotiaana hakea lainaa. Laita ihmeessä tämä sivu talteen kirjanmerkkeihisi niin pääset nopeasti aina tutustumaan ajankohtaisiin ja uusiin lainapaikkoihin!

Lainapaikkojen määrä joissa 18 vuotiaat voivat hakea pikavippiä Herttalainan kautta on juuri nyt: 9.

Nopeimmat lainarahat 18 vuotiaalle

Esimerkki: 2 000€ / 12 kuukauden ajaksi. Maksat takaisin yhteensä: 2 295€.
Esimerkki: 2 000€ / 12 kuukauden ajaksi. Maksat takaisin yhteensä: 2 295 €.
Esimerkki: 2 000€ / 12 kuukauden ajaksi. Maksat takaisin yhteensä: 2 295 €.

Etkö löydä sinulle sopivaa pikalainaa? Kokeile meidän omaa hakemusta!

131€
72€
Täytä lainahakemus Hae itsellesi 100 - 60 000 euron lainaa
Odota minuutti Herttalaina välittää hakemuksesi 30+ eri lainaajalle
Saat lainatarjouksia! Valitse sinulle sopivin laina ja saat lainarahat nopeasti pankkitilillesi!
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1 - 20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Kun täysi-ikäisyys vihdoin koittaa, eli täytät 18-vuotta, tarkoittaa se ajokortin lisäksi myös muita mukavia asioita. 18-vuotta täytettyäsi pystyt esimerkiksi hakemaan itsellesi lainaa. Ilahduttavan moni netin lainapaikka myöntääkin lainarahaa auliisti myös juuri täysi-ikäisyyden saavuttaneille henkilöille. Tämä onkin mukava asia, sillä myös 18-vuotiaat saattavat tarvita välillä itselleen hieman extra rahaa.

Joskus aikoinaan nuorille lainanhakijoille ei meinannut löytyä oikeastaan mitään lainatuotteita haettavaksi, tai jos löytyi, ne olivat summiltaan niinkin pieniä kuin 100 – 300 €. Kaikeksi onneksi ajat ovat muuttuneet ja nykyisin nuorille lainanhakijoille löytyy valikoimaa heillekin todella mukavasti.

Yleensä 18-vuotiaille tarjolla olevat lainatuotteet ovat pikavippejä, pikalainoja tai joustoluottoja. Joitakin kulutusluottojakin saattaa pystyä hakemaan, mutta ensisijaisesti nuorille lainanhakijoille tarjotaan hieman pienempiä lainasummia.

Pikavippi 50 – 2 000 €

Pikavippi on pienehkö lainasumma, (50 – 2 000 €), joka on saatavilla nopeasti ja maksetaan takaisin suhteellisen nopealla aikataululla. Yleensä pikavipit maksetaan takaisin noin kolmessa kuukaudessa. Laina-aikaa niille voi kuitenkin saada yleensä 7 vrk – 12 kk.

Joustoluotto 100 – 5 000 €

Joustoluotto mahdollistaa sinulle rahaa aina silloin kun sitä tarvitset. Lainanhakijalle määritellään oma henkilökohtainen luottoraja eli limiitti, jonka puitteissa luotto on jatkuvasti käytettävissä. Joustoluottoa voi hakea yleensä 100 – 5 000 €. Yleisin luottoraja joustoluotolle eli luottotilille on kuitenkin 2 000 €.

Löydä 18-vuotiaille lainaa tarjoavat lainapaikat kauttamme helposti!

Kun ollaan etsimässä lainaa 18-vuotiaalle, niin löydät myös niitä tarjoavat lainapaikat helposti ja vaivatta kauttamme. Tiedämme nimittäin miten tärkeää on, että silloin kun tarve vaatii, lainarahaa on myös tarjolla. Lainarahan tarve ei nimittäin katso ikää. On kuitenkin ymmärrettävää että moni netin lainasivusto tarjoaa nuorille lainanhakijoille hieman pienempiä lainasummia, sillä yleensä 18-vuotiaat ovat vielä opiskelemassa, eikä taloudellinen tilanne ole vielä se paras mahdollinen.

Kuitenkin jos pieni rahapula iskee ja olet 18-vuotias, voit hakea itsellesi muutamissa minuuteissa edullisen ja hyväehtoisen lainan jonkun sivuiltamme löytyvän laadukkaan lainapaikan kautta. Älä siis anna rahapulan masentaa ja pilata päivääsi, tsekkaa mitä meillä on tarjolla.

Muista kuitenkin että lainaa ei kannata hakea turhaan tai harkitsematta. Aina kannattaa miettiä oma taloudellinen tilanne huolellisesti läpi ja varmistua siitä että myös takaisinmaksu tulee onnistumaan aikataulun mukaisesti.