LunarCredit

LunarCredit.com

LunarCredit on pieniä luottoja myöntävä lainasivusto, jonka juuret ovat Tanskassa. LunarCredit toimii kuitenkin suomen lainamarkkinoilla joustavasti, mahdollistaen kuluttajille helposti haettavat ja turvalliset lainatuotteet.

Siirry tästä Lunarcreditille täyttämään lainahakemusta ja hakemaan lainaa!

arvosana: 3

Lunarcredit - arvostelu ja kokemuksia

LunarCreditin kanssa asioiminen on helppoa ja mukavaa, sillä kaikki toimii todella jouhevasti. Koska LunarCredit lainasivuston myöntämä luotto toimii kuin luottokortti, voi lainanhakija nostaa rahaa omalta luottotililtään juuri silloin kun se hänelle itselle sopii.

LunarCredit.com

Miten nopeasti saan LunarCredit luoton tililleni?

LunarCredit on siis aina käytettävissä oikeastaan heti sen jälkeen kun se on haettu. Vaikka kyseessä ei olekaan perinteinen pikavippi firma, niin lainasummiensa ja nopeutensa puolesta LunarCredit voidaan kuitenkin laskea näihin lainapaikkoihin jotka myöntävät pieniä lainoja nopeasti ja helposti. Tämän lainasivuston kautta lainarahat ovat siis saatavilla todella nopeasti, jos ei jopa välittömästi lainanhakijalle.

Katso miten paljon voit lainaa herttalainaan kautta

Kuukausierä

/kk

Lainamäärä

Maksuaika

Lainan arvioudut korot ja kulut ovat koko laina-ajalta yhteensä . Esimerkki: 10 000€, 5 vuoden ajaksi = 11 623€ jos todellinen vuosikorko on 6,26% jossa esimerkkikorko 5,00%, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€.

Tarvitsetko joustavaa lainaa?

Kun hakusessa on vaivaton ja nopeasti haettava luottotili, kannattaa ihan ehdottomasti tsekata LunarCredit hieman tarkemminkin. Tämä kyseinen lainasivusto on pyrkinyt tekemään koko lainanhakuprosessista todella kuluttajaystävällistä. Ei siis missään nimessä kannata jäädä turhia stressaamaan jos äkillinen rahapula iskee, vaan ottaa ja klikata itsensä esimerkiksi juuri LunarCreditin verkkosivuille josta löytyy ratkaisu tiukkaan rahatilanteeseen helposti.

Lunarcredit arvostelun tiedot

  • Lunarcredit arvostelu luotiin 18.2.2019 ja sai meiltä arvosanaksi 3/5. Arvostelua on viimeeksi tarkistettu ja päivitetty 26.08.2023 klo 20:44.

    Herttalaina
  • Mielipiteesi on meille tärkeä! Jätä omia kokemuksiasi alla!

    Kommentoi arvostelua
  • Eikö Lunarcredit tunnu hyvältä? Voit myös kilpailuttaa Laina.fi lainat .

    Kilpailuta lainat

LunarCredit lainatuotteet

LunarCredit on siis erikoistunut myöntämään kätevää joustoluotto, jota voi hakea aina 500 eurosta jopa 2 000 euroon saakka. LunarCreditin joustoluotto on siis niin sanottu henkilökohtainen luotto, joka on aina saatavilla myönnettyyn limiittiin saakka, kun lisärahoitusta tarvitaan. Kannattaa myös huomioida että LunarCreditin myöntämä luotto on siitäkin mukava, että lainanhakija maksaa kuluja ja korkoja vain ja ainoastaan nostetusta luotosta.

Lainan hakeminen

Hakeakseen itselleen LunarCredit luottoa, lainanhakijan tulee vain täyttää verkkosivuilta löytyvään sähköiseen hakemukseen omat henkilö-ja yhteystiedot. Tämän lisäksi tulee luonnollisesti myös ilmoittaa se kuinka suuren luottorajan toivoisi, sekä laina-aika. Lainanhakijan täytyy olla vähintään täysi-ikäinen, eli 18-vuotias, Suomen kansalainen, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä luottotiedoissaan. Tämän lisäksi LunarCredit edellyttää lainanhakijalta myös säännöllisiä palkka-tai eläketuloja.

LunarCredit arvostelun yhteenveto

LunarCredit lainasivuston taustalta löytyy sellainen yritys kuin Creditstar, joka onkin vakavarainen ja tunnettu tekijä Suomen lainamarkkinoilla. Luotonhakuprosessi on tehty todella helpoksi ja ennen kaikkea helposti ymmärrettäväksi. Myös se on mukava asia, että LunarCreditin lainaehdot ja kriteerit ovat varsin kohtuullisia.

Tällä kyseisellä lainasivustolla on myös olemassa asiakastuki, joka auttaa ja opastaa lainanhakijoita aina kun eteen nousee kysymys. Yhteyttä LunarCredit asiakastukeen saa kätevästi sähköpostin välityksellä. Kun tarvitaan pienehkö summaa lainarahaa, niin hyvä vaihtoehto voi siis olla joku markkinoilta löytyvä pikavippi tai sitten LunarCredit lainasivuston tarjoama joustoluotto, joka on mukava hätävara pahan päivän varalle.