NordCredit

Nordcredit.fi

arvosana: 2

NordCredit - arvostelu ja kokemuksia

NordCredit lainasivusto on kotimainen rahoitusalan palvelu, joka on toiminut jo muutamien vuosien ajan, tarjoten suomalaisille kuluttajille hyväehtoisia lainatuotteita. Sen taustalta löytyy sellainen yritys kuin GF Money Consumer Finance Oy ja se toimii Suomen Turusta käsin. NordCreditin kautta voi lainata rahaa aina 500 eurosta jopa 3 000 euroon saakka, helposti ja nopeasti sähköisellä hakemuksella.

Nordcredit.fi

Miten nopeasti saan NordCredit lainan tililleni?

NordCreditin tarjoama joustoluotto on saatavilla todella nopeasti lainanhakijan tilille, eli jopa välittömästi sen jälkeen kun myönteinen lainapäätös on saatu. Tämä onkin lainanhakijoille todella tärkeä asia, sillä suurin osa lainanhakijoista ei halua odotella lainarahoja kauan aikaa.

Tarvitsetko joustavaa lainaa?

NordCreditin tarjoamat lainat ovat varsin hyväehtoisia ja niiden hakeminen on myös todella helppoa ja vaivatonta. NordCreditin uusi lainatuote on siis kertaluotto, joka maksetaan lainanhakijan tilille kertamaksuna. NordCredit lainojen hinnoittelu on myös varsin kohtuullista, eli ne kestävät myös hyvin vertailun ja koska kyseessä on uusi lainatuote, niin totta kai sen takaisinmaksu on myös todella joustavaa. Laina-aikaa voi siis saada 12 – 36 kuukautta lainasummasta riippuen.

NordCredit arvostelun tiedot

  • NordCredit arvostelu luotiin 16.4.2019 ja sai meiltä arvosanaksi 2/5. Arvostelua on viimeeksi tarkistettu ja päivitetty 26.08.2023 klo 20:45.

    Herttalaina
  • Mielipiteesi on meille tärkeä! Jätä omia kokemuksiasi alla!

    Kommentoi arvostelua
  • Eikö NordCredit tunnu hyvältä? Voit myös kilpailuttaa Lainaamo.fi lainat .

    Kilpailuta lainat

NordCredit lainatuotteet

NordCredit tarjoaa siis haettavaksi nykyisin kätevää kertaluottoa, tai kuten se itse kuvailee edullista pikavippiä omille asiakkailleen. Sen kautta lainaa voi hakea aina 500 eurosta jopa 3 000 euroon saakka. NordCreditin tarjoama lainatuote onkin todella luotettava, sekä vaivaton ja siksi se on myös valikoitunut monien kuluttajien lainatuotteeksi.

Lainan hakeminen

Lainanhakuprosessi NordCredit lainasivustolla on todella helppo, sillä kaikki tapahtuu helpon sähköisen hakemuksen avulla. Ihan ensimmäiseksi lainanhakijan täytyy tunnistautua joko omilla verkkopankkitunnuksilla tai vaihtoehtoisesti mobiilivarmenteella palveluun. Tämän jälkeen hän pääsee täyttämään helpon sähköisen hakemuksen. Lainahakemukseen täytetään omat henkilö- ja yhteystiedot, sekä luonnollisesti valittu lainasumma. NordCredit käsittelee lainahakemukset todella ripeästi ja lainapäätös onkin saatavilla jopa välittömästi. Myönteisen lainapäätöksen ollessa kyseessä, lainarahat ovat lainanhakijalla käytössä jopa muutamien minuuttien kuluessa.

NordCredit lainasivuston kautta lainaa voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt, jotka ovat vähintään 18-vuotiaita, heillä on suomalainen pankkitili ja verkkopankkitunnukset, sekä vakituinen osoite Suomessa. Tämän lisäksi edellytetään myös että lainanhakijalla on säännöllisiä tuloja ja puhtaat luottotiedot.

NordCredit arvostelun yhteenveto

NordCreditin tarjoama kertaluotto on varsin hyvä vaihtoehto silloin, kun ehditään hyväehtoista ja edullista lainarahaa, joka on todella nopeasti saatavilla. NordCreditin lainakriteerit ovat myös varsin kohtuulliset ja tämän lisäksi laina on myös nopeasti saatavilla.

Kyseisen lainapaikan tarjoamat lainat ovat siis ehdottomasti tarkemman tutustumisen arvoisia ja tämän lisäksi kuluttajia on myös ilahduttanut se, että sen toiminta alusta loppuun saakka on todella turvallista, sivut erittäin informatiiviset sekä selkeät ja hinnoittelu kilpailukykyistä.