Ok Money

OKmoney.fi

Hae tästä itsellesi lainaa aina 4 000-10 000€. Lainan-maksu myös viikonloppuisin!

arvosana: 2

Ok Money - arvostelu ja kokemuksia

OK Money on kotimainen lainasivusto, jonka taustalta löytyy sellainen yritys kuin OK Money Finland Oy. Kyseinen yritys onkin perustettu jo vuonna 2005. Kyseinen yritys on erikoistunut tarjoamaan edullisia sekä hyväehtoisia lainoja suomalaisille kuluttajille. OK Money lainasivuston kautta voit siis lainata todella helposti ja nopeasti itsellesi edullisen OK Lainan 4 000 – 10 000 euroa. Myös takaisinmaksuaikaa saa joustavasti, eli lainasummasta riippuen 36 – 84 kuukautta.

OKmoney.fi

Miten nopeasti saan OK Money lainan tililleni?

OK Money lainapaikka on myös siitä mahtava lainasivusto, että se maksaa lainarahat suorastaan salamannopeasti lainanhakijan tilille. Lainapäätös on siis saatavilla saman tien lainahakemuksen jättämisen jälkeen ja jos se on myönteinen, niin lainarahat siirretään tilillesi lainapalvelun aukioloaikoina arkipäivisin klo 7.00 – 22.00 ja viikonloppuisin klo 9.00 – 21.00. Jos lainarahalla on kiire, niin kannattaa siis ehdottomasti tehdä lainahakemus kyseisten aikojen puitteissa. OK Money kuitenkin ottaa lainahakemuksia vastaan 24 tuntia vuorokaudessa, viikon jokaisena päivänä.

Onko sinulla?

 • Nordea
 • Osuuspankki
 • DanskeBank
 • Handelsbanken
 • Säästöpankki
 • Handelsbanken

Edellä mainituissa pankeissa, nostot käsitellään ja siirretään tilillesi välittömästi hyväksytyn nostopäätöksen jälkeen.

Tarvitsetko kätevää OK Lainaa?

OK Money tarjoaa siis todella näppärää ja nopeaa pikavippiä omille asiakkailleen. Kyseessä onkin täysin uudistettu lainatuote, joka mahdollistaa lainarahaa jopa 10 000 euroa ilman vakuuksia. OK Money lainapaikan kautta lainan hakeminen on myös helppoa, eli kaikki tapahtuu näpsäkästi sen verkkosivujen kautta.

Ok Money arvostelun tiedot

 • Ok Money arvostelu luotiin 14.5.2019 ja sai meiltä arvosanaksi 2/5. Arvostelua on viimeeksi tarkistettu ja päivitetty 26.08.2023 klo 20:45.

  Herttalaina
 • Mielipiteesi on meille tärkeä! Jätä omia kokemuksiasi alla!

  Kommentoi arvostelua
 • Eikö Ok Money tunnu hyvältä? Voit myös kilpailuttaa Pop Pankki lainat .

  Kilpailuta lainat

OK Money lainatuotteet

OK Moneyn kautta voi hakea OK Lainaa 4 000 – 10 000 euroa. Takaisinmaksuaikaa tälle kyseiselle lainatuotteelle voi saada 36 – 84 kuukautta. OK Laina onkin todella joustava, edullinen ja näppärä, sillä sen avulla voi tehdä hieman suurempiakin hankintoja helposti. Sen suosiollisella avustuksella voikin rahoittaa vaikka matkan, rikkoutuneen kodinkoneen tai shoppailureissun.

Lainan hakeminen

OK Money lainapaikan myöntämä OK Laina on myös todella helposti haettavissa, sillä kaikki tapahtuu sen verkkosivujen kautta, kätevällä sähköisellä hakemuksella. Ihan ensimmäiseksi lainanhakijan täytyy valita haluamansa lainasumma ja toivomansa takaisinmaksuaika, jonka jälkeen klikataan “Hae lainaa”- painiketta. Tämän jälkeen lainanhakija ohjataan tunnistautumaan omilla verkkopankkitunnuksilla ja kun sekin on tehty, pääsee täyttämään lainahakemukseen omat henkilö- ja yhteystiedot. Lainahakemuksen tekemiseen meneekin aikaa vain muutama minuutti.

Ok Moneyn myöntämää limiittilainaa voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt, jotka ovat vähintään 20-vuotiaita ja asuvat vakituisesti Suomessa. Tämän lisäksi henkilön tulee olla luonnollisesti luotto- ja oikeustoimikelpoinen. Lainakriteerit ovat siis varsin kohtuulliset, jonka takia tämä edullinen ja nopea pikalaina onkin haettavissa melkeinpä kenelle vain.

OK Money arvostelun yhteenveto

OK Money on toiminut suomalaisilla lainamarkkinoilla jo useiden vuosien ajan ja se on myös lunastanut paikkansa siellä, helppoutensa, edullisuutensa ja turvallisuutensa ansiosta. Suomalaiset kuluttajat ovatkin kokeneet kyseisen luotonantajan turvalliseksi ja miellyttäväksi, sillä kuten sanottua, sen lainanhakuprosessi kuin myös lainaehdotkin ovat todella kuluttajaystävällisiä.

OK Money verkkosivusto itsessään on myös todella tasokas. Siellä voi tutustua esimerkiksi FAQ-osioon, josta löytyvät yleisimmät kysytyt kysymykset ja niiden vastaukset. Tämän lisäksi kannattaa hyödyntää etusivulla olevaa lainalaskuria, jossa lainasummaa muuttamalla näet helposti lainan todelliset kulut, sekä minimikuukausierän. Monien muiden lainasivustojen tapaan, myös OK Money lainapaikalla on oma sähköinen palvelu, eli Online-palvelu, jonne tunnestaudutaan omaa puhelinnumeroa ja henkilökohtaista PIN-koodia käyttäen. OK Moneyn sähköisessä palvelussa voitkin hallinnoida kätevästi ja helposti omia tietojasi, sekä tarkastella lainaasi.