Ok Money

Ok Money lainarahat tilillä: Heti

OK Money on kotimainen lainasivusto, jonka taustalta löytyy sellainen yritys kuin OK Money Finland Oy, joka on perustettu jo vuonna 2005. Kyseinen yritys on erikoistunut tarjoamaan edullisia sekä hyväehtoisia pikavippejä ja pikalainoja suomalaisille kuluttajille. OK Money lainasivuston kautta voit siis lainata todella helposti ja nopeasti itsellesi edullisen pikavipin 100 – 2 100 euroa. Myös takaisinmaksuaikaa saa joustavasti, eli lainasummasta riippuen 1 – 31 kuukautta.

OK Money lainaesimerkki: 300 euron laina 
300 € laina yhden kuukauden ajaksi ei tällä lainapaikalla maksa juuri mitään. Yhden kuukauden, eli 30 vuorokauden lainalle kertyy nimittäin hintaa vain 319 euroa. Kyseessä on siis todella edullinen lainapaikka, joka veloittaa 30 päivältä kuluja vain 19 euroa. Jos haluat maksaa lainan pois pidemmällä maksuajalla erissä, niin silloin kuukausierän määräksi kyseiselle lainasummalle tulee 130 euroa kuukaudessa.

Luoton avauspalkkio ja tilinhoitomaksu OK Money lainasivustolla ei maksa mitään! 

Miten nopeasti saan OK Money lainan tililleni?

OK Money lainapaikka on myös siitä nomahtava lainasivusto, että se maksaa lainarahat suorastaan salamannopeasti lainanhakijan tilille. Lainapäätös on siis saatavilla saman tien lainahakemuksen jättämisen jälkeen ja jos se on myönteinen, niin lainarahat siirretään tilillesi lainapalvelun aukioloaikoina arkipäivisin klo 7.00 – 22.00 ja viikonloppuisin klo 9.00 – 21.00. Jos lainarahalla on kiire, niin kannattaa siis ehdottomasti tehdä lainahakemus kyseisten aikojen puitteissa. OK Money kuitenkin ottaa lainahakemuksia vastaan 24 tuntia vuorokaudessa, viikon jokaisena päivänä.

Onko sinulla?

 • Nordea
 • Osuuspankki
 • DanskeBank
 • Handelsbanken
 • Säästöpankki
 • Handelsbanken

Edellä mainituissa pankeissa, nostot käsitellään ja siirretään tilillesi välittömästi hyväksytyn nostopäätöksen jälkeen.

Tarvitsetko joustavaa lainaa?

OK Money tarjoaa siis todella näppärää ja nopeaa pikavippiä omille asiakkailleen. Kyseessä on kuitenkin luottolimiitti, joka siis tarkoittaa sitä, että se on sinun käytössäsi jatkuvasti, myönnettyyn luottorajaan saakka. Luottolimiittien yksi suurimpia etujahan on myös se, että niissä kuluja ja korkoja kertyy vain ja ainoastaan nostetusta luoton määrästä. OK Money lainasivustolta haetaan aina siis 2 100 euron suuruinen limiitti, josta voit tehdä nostoja aina vain sen verran mitä rahan tarpeesi on. Nostot voit tehdä helposti OK Moneyn omassa Online-palvelussa tai tekstiviestin välityksellä.

OK Money lainatuotteet

OK Money tarjoaa siis kätevää luottolimiittiä, eli joustoluottoa jopa 2 100 euron luottorajalla. Takaisinmaksuaikaa tälle kyseiselle lainatuotteelle voi saada 3 – 31 kuukautta. Luotonhakijalle annetaan myös mahdollisuus valita eräpäivä kahdesta eri vaihtoehdosta, eli joko kuun 15. tai kuun viimeinen päivä. Kyseinen lainatuote on siis todella joustava, edullinen ja näppärä, sillä se toimii luottokortin tavoin. Paitsi että sillä voi rahoittaa vaikka matkan, rikkoutuneen kodinkoneen tai shoppailureissun, niin tämän lisäksi se toimii myös kätevänä ja edullisena arjen vararahastona.

Hakuprosessi

OK Money lainapaikan myöntämä luottolimiitti on todella helposti haettavissa, sillä kaikki tapahtuu sen omien verkkosivujen kautta, kätevällä sähköisellä hakemuksella. Ihan ensimmäiseksi lainanhakijan täytyy valita haluamansa lainasumma ja toivomansa eräpäivä, jonka jälkeen klikataan “Hae lainaa”- painiketta. Tämän jälkeen lainanhakija ohjataan tunnistautumaan omilla verkkopankkitunnuksilla ja kun sekin on tehty, pääsee täyttämään lainahakemukseen omat henkilö- ja yhteystiedot. Lainahakemuksen tekemiseen meneekin aikaa vain muutama minuutti.

Ok Moneyn myöntämää limiittilainaa voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt, jotka ovat vähintään 20-vuotiaita ja asuvat vakituisesti Suomessa. Tämän lisäksi henkilön tulee olla luonnollisesti luotto- ja oikeustoimikelpoinen. Lainakriteerit ovat siis varsin kohtuulliset, jonka takia tämä edullinen ja nopea pikalaina onkin haettavissa melkeinpä kenelle vain.

Yhteenveto

OK Money on toiminut suomalaisilla lainamarkkinoilla jo useiden vuosien ajan ja se on myös lunastanut paikkansa siellä, helppoutensa, edullisuutensa ja turvallisuutensa ansiosta. Suomalaiset kuluttajat ovatkin kokeneet kyseisen luotonantajan turvalliseksi ja miellyttäväksi, sillä kuten sanottua, sen lainanhakuprosessi kuin myös lainaehdotkin ovat todella kuluttajaystävällisiä.

OK Money verkkosivusto itsessään on myös todella tasokas. Siellä voi tutustua esimerkiksi FAQ-osioon, josta löytyvät yleisimmät kysytyt kysymykset ja niiden vastaukset. Tämän lisäksi kannattaa hyödyntää etusivulla olevaa lainalaskuria, jossa lainasummaa muuttamalla näet helposti lainan todelliset kulut, sekä minimikuukausierän. Monien muiden lainasivustojen tapaan, myös OK Money lainapaikalla on oma sähköinen palvelu, eli Online-palvelu, jonne tunnestaudutaan omaa puhelinnumeroa ja henkilökohtaista PIN-koodia käyttäen. OK Moneyn sähköisessä palvelussa voitkin hallinnoida kätevästi ja helposti omia tietojasi, sekä nostaa lisää lainaa.

 • Ikäraja: 20v
 • Pienin laina: 100 €
 • Suurin laina: 2 100 €
 • Laina-aika: 1 - 31 kk
 • Pienin laina-aika: 1 kk
 • Suurin laina-aika: 31 kk
 • Vuosikorko: 70,47%
Esimerkkilaina: 400€ / 1 kuukauden ajaksi. Maksat takaisin yhteensä: 423€.