Suomilimiitti

Suomilimiitti - suljettu

Oho, Suomilimiitti on lopettanut toimintansa! Tämähän tarkoittaa että kyseiseltä lainapaikalta ei voi hakea uutta lainaa. Mikäli sinulla jo on Suomilimiitti laina mitä maksat pois, voit toki vielä kirjautua sivuille. Arvostelussa olevat tiedot ei ole ajan tasalla eikä niitä päivitetä enää!

Voit halutessasi jättää tassunjälkesi eli kokemuksiasi Suomilimiitti lainoista alla!

Suomilimiitti on pistänyt lapun luukulle, Herttalaina toimii kuiteskin niinkuin pitää!

Kuukausierä

/kk

Lainamäärä

Maksuaika

Lainan arvioudut korot ja kulut ovat koko laina-ajalta yhteensä . Esimerkki: 10 000€, 5 vuoden ajaksi = 11 623€ jos todellinen vuosikorko on 6,26% jossa esimerkkikorko 5,00%, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€.

Suomilimiitti - vanha arvostelu jossa usein kysyttyä sekä kokemuksia

Suomilimiitti.fi ilmoitus

LANSEERAAMME UUDEN TUOTTEEN VUODEN 2019 AIKANA UUSILLE SUOMILIMIITTI-ASIAKKAILLE

Suomilimiitti on kotimainen lainasivusto, jonka taustalta löytyy sellainen yritys kuin J.W. Yhtiöt Oy. Kyseinen yritys on toiminut suomalaisilla lainamarkkinoilla jo vuodesta 2006 saakka, eli kokemusvuosiakin löytyy jo varsin mukavasti. Suomilimiitti tarjoaa kätevää joustoluottoa jopa 2 000 euron luottorajalla ja tämän lisäksi myös huikeasti hyviä etuja luotonhakijalle. Tästä syystä kyseinen lainasivusto onkin noussut viime vuosina suomalaisten kuluttajien suureen suosioon.

Miten nopeasti saan Suomilimiitti lainan tililleni?

Yksi Suomilimiitin suurimpia etuja on myös se, että se pystyy tarjoamaan lainaa todella nopeasti lainanhakijoille. Suomilimiitin lainat ovat nimittäin saatavilla jopa välittömästi myönteisen lainapäätöksen jälkeen. Toki siirto nopeuteen vaikuttaa myös lainanhakijan käyttämä pankki. Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Aktia, Säästöpankki, Handelsbanken, S-Pankki ja POP Pankki pystyvät maksamaan rahat lainanhakijan tilille välittömästi. Jos lainanhakija käyttää jotakin muuta kuin edellä mainittuja pankkeja, niin silloin rahansiirrossa saattaa kestää 1 – 2 pankkipäivää. Kuitenkin Suomilimiitti on hyvin tunnettu nopeudestaan ja tämä on myös yksi niitä syitä miksi asiakkaat ovat tykästyneet sen toimintaan.

Tarvitsetko joustavaa lainaa?

Suomilimiitti tarjoaa myös todella runsain määrin erilaisia etuja omille asiakkailleen, eli esimerkiksi sen joustoluottoon on mahdollisuus saada maksuvapaa kuukausi kaksi kertaa vuodessa. Tämän lisäksi se myös tarjoaa mahdollisuuden lyhennysvapaaseen kuukauteen neljä kertaa vuodessa. Lyhennysvapaa kuukausi tarkoittaa sitä, että silloin lainasta maksetaan vain korot. Suomilimiitti myös tarjoaa uusille 2 000 euron tililuottoilleen ilmaisen ensinoston, joka on saatavilla jopa kahteen tuhanteen euroon saakka. Kyseessä on siis paitsi kotimainen, niin myös varsin hyviä etuja omille asiakkailleen tarjoava lainasivusto.

Suomilimiitti lainatuotteet

Suomilimiitti on erikoistunut joustoluottoihin, eli toiselta nimeltään tililuottoihin. Se ei siis tarjoa varsinaisia pikalainoja tai kulutusluottoja omille asiakkailleen, mutta sen valikoimista löytyvä hyväehtoinen joustoluotto voikin joissain tapauksissa olla jopa parempi vaihtoehto. Ainakin silloin, jos lainarahoitusta ei tarvita kovinkaan suuria määriä ja sille toivotaan joustavuutta ja hyviä ehtoja.

Hakuprosessi

Lainanhakuprosessi Suomilimiitti lainasivustolla on todella helppo, eli kaikki tapahtuu sähköisesti sen omien verkkosivujen kautta. Suomilimiitti myös mahdollistaa lainan hakemisen sekä tietokoneen, tabletin kuin myös matkapuhelimen avustuksella. Ihan ensimmäiseksi lainanhakijan täytyy valita lainasumma ja tämän jälkeen klikata itsensä helposti täytettävään lainahakemukseen, johon täytetään omat henkilö- ja yhteystiedot. Suomilimiitti edellyttää että lainanhakija on vähintään 21-vuotias, mutta korkeintaan 70-vuotias Suomen kansalainen, jolla on pysyvä kotiosoite Suomessa. Tämän lisäksi Suomilimiitti myös edellyttää että lainanhakijalla on puhtaat luottotiedot. Koska kyseessä on joustoluotto ja jokaiselle lainanhakijalle määritellään oma henkilökohtainen luottoraja, niin tästä syystä Suomilimiitti myös joissakin tapauksissa pyytää lainanhakijaa toimittamaan palkka-tai eläkelaskelman. Sen perusteella voidaan määritellä juuri kyseisen hakijan taloudelliseen tilanteeseen sopiva limiitti.

Yhteenveto

Suomilimiitti on todella tunnettu kotimainen lainasivusto ja yksi syy on se, että se on markkinoinut varsin aktiivisesti tuotteitaan. Markkinoinnissa sillä on ollut mukana esimerkiksi kaikkien tuntema edesmennyt mäkikotka Matti Nykänen, jonka myötä se saikin runsaasti näkyvyyttä myös Suomen mediassa. Medianäkyvyyden lisäksi Suomilimiitti tunnetaan myös varsin hyväehtoisesta ja kilpailukykyisestä joustoluotostaan ja monille lainanetsijälle myös kotimaisuus on ollut suuri plussa.