Yleislaina

Yleislaina - suljettu

Oho, Yleislaina on lopettanut toimintansa! Tämähän tarkoittaa että kyseiseltä lainapaikalta ei voi hakea uutta lainaa. Mikäli sinulla jo on Yleislaina laina mitä maksat pois, voit toki vielä kirjautua sivuille. Arvostelussa olevat tiedot ei ole ajan tasalla eikä niitä päivitetä enää!

Voit halutessasi jättää tassunjälkesi eli kokemuksiasi Yleislaina lainoista alla!

Yleislaina - vanha arvostelu jossa usein kysyttyä sekä kokemuksia

Lainapaikka lopetti toimintansa 15.07.2019.

Yleislaina on lainasivusto jonka taustalta löytyy sellainen yritys kuin AA-Yleislaina Oü. Saman yrityksen toinen lainasivusto on Aasa, joka sekin on varmasti monelle suomalaiselle kuluttajalle tuttu.

Yleislaina lainasivuston kautta lainan hakeminen on helppoa, sillä lainanhakuprosessi itsessään on nopea ja helppo, mutta tämän lisäksi myös lainat ovat saatavilla ilman takausta tai vakuuksia. Yleislainan lainatuotteet ovat pienehköjä lainasummia, jotka ovat saatavilla nopeasti. Ei siis kannata jäädä tuskailemaan rahapulan kanssa, vaan ottaa ja tutustua tähän lainasivustoon hieman tarkemminkin, sillä se pystyy nopeasti auttamaan äkillisestä lainarahan tarpeesta kärsiviä.

Miten nopeasti saan Yleislaina luoton tililleni?

Yleislainan lainat ovat siis saatavilla todella nopeasti. Lainarahat maksetaan lainanhakijan tilille saman päivän aikana siitä kun myönteinen lainapäätös on saatu. Kauan ei siis joudu lainarahoja odottelemaan kun asioi Yleislainan kanssa.

Tarvitsetko joustavaa lainaa?

Koko lainanhakuprosessi on pyritty Yleislaina lainasivustolla tekemään mahdollisimman helpoksi ja vaivattomaksi kuluttajalle. Kannattaa myös muistaa että Yleislaina lainasivustolla lainahakemuksen tekeminen ei maksa mitään, eikä sido lainanhakijaa vielä mihinkään.

Yleislaina lainatuotteet

Yleislaina tarjoaa yksityishenkilöille kertalainaa, jota voi hakea aina 2 000 eurosta jopa 10 000 euroon saakka. Laina-aikaa voi saada kuudesta kuukaudesta jopa 24 kuukauteen saakka. Vaikka listoilta ei varsinaista pikavippiä löydykään, niin halutessaan voi kuitenkin hakea vain vaikkapa 2 000 euroa ja valita sille lyhyehkön maksuajan. Koska Yleislainan lainat ovat edullisia, voi se olla joskus jopa parempi vaihtoehto kuin perinteinen pikalaina eli pikavippi.

Hakuprosessi

Lainanhakuprosessi on helppo ja nopea. Kaikki tapahtuu kätevästi Yleislainan omien verkkosivujen kautta. Lainaa voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt jotka ovat vähintään 20-vuotiaita ja he asuvat vakituisesti Suomessa. Tämän lisäksi lainanhakijalta edellytetään luonnollisesti myös puhtaita luottotietoja. Yleilaina myös tarkistaa että lainanhakijan talous on muutenkin tasapainossa, eli menot ja tulot ovat hyvässä suhteessa. Lainanhakija tarvitsee myös jonkun suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.

Yhteenveto

Yleislainan kautta haettava lainaraha on varsin hyvä vaihtoehto silloin, kun tarvitaan lainarahaa 2 000 – 10 000 euroa joustavilla ehdoilla. Yleislainan lainasumma maksetaan yhdellä kertaa lainanhakijan tilille ja se maksetaan takaisin 6 – 60 kuukauden kuukausierissä. Yleislaina on myös kuluiltaan varsin kilpailukykyinen, jonka takia se onkin valikoitunut monen suomalaisen kuluttajan lainapaikaksi. Yleislainalla on myös asiakastuki, joka palvelee asiakkaita puhelimen tai sähköpostin välityksellä joka arkipäivä kello 9.00 – 17.00. Yleislaina on siis hyvä vaihtoehto kun tarvitaan nopeaa pienlainaa, joka on kätevästi saatavilla.