Lainaa nopeasti

Silloin kun tarvitaan lainaa nopeasti, niin siihen löytyy myös tänä päivänä kaikeksi onneksi useita eri ratkaisuja. Netin lainapaikat tarjoavat nimittäin omille asiakkailleen todella kiitettävästi erilaisia nopeita lainatuotteita, joiden hakeminen on myös todella helppoa ja vaivatonta.

Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että vaikka lainarahalla olisikin kova kiire, niin siitäkin huolimatta lainat kannattaa aina muistaa myös vertailla ja kilpailuttaa. Tässä blogikirjoituksessa keskitymme kuitenkin käsittelemään ensisijaisesti sitä, että miten haet itsellesi lainan netistä mahdollisimman nopeasti, saat itsellesi myönteisen lainapäätöksen, sekä tämän lisäksi myös hyvät lainaehdot.

Myös suuremmat kulutusluotot ovat nykyisin nopeasti saatavilla

Yleensä on totuttu siihen, että nopeimmat lainat ovat pikavippejä, jotka eivät ole summiltaan kovinkaan suuria. Niissä takaisinmaksuaika on myös yleensä suhteellisen lyhyt. Nykyisin on kuitenkin mahdollista saada nopeaa lainaa myös suurempia summia, sillä esimerkiksi monet netistä haettavat kulutusluotot ovat tänä päivänä saatavilla todella nopeasti. Lainamarkkinat ovat siis siinä mielessä muuttuneet, että tänä päivänä ne tarjoavat lainanhakijoille oikeastaan minkä kokoisia lainoja tahansa todella nopeasti! Voit siis hakea helposti ja suorastaan uskomattoman nopeasti itsellesi jopa 60 000 euroa hyväehtoista kulutusluottoa suoraan netistä!

Lainan hakeminen rinnakkaishakijan kanssa ei hidasta lainanhakuprosessia

Kannattaa myös miettiä lainaa haettaessa sitä, että kannattaisiko lainaa hakea yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Lainan hakeminen yhdessä jonkun toisen kanssa on nimittäin ihan yhtä nopeaa, kuin jos sitä ollaan hakemassa yksin. Luonnollisesti rinnakkaishakijan käyttäminen lisää huomattavasti myönteisen lainapäätöksen mahdollisuutta.

Lainanhakijan taloudellinen tilanne vaikuttaa myös lainan hinnan lisäksi lainasummaan, sekä takaisinmaksuaikaan. Moni lainapaikka myös myöntää nykyisin lainansa ilman lisäliitteiden lähettämistä, joka sekin nopeuttaa huomattavasti koko lainanhakuprosessia. Esimerkiksi Herttalainan lainahakemus on helppo ja nopea täyttää ja mahdollistaa lainarahat tilille suorastaan ennätysnopeasti!

Nopeaa lainarahaa ilman vakuuksia tai takaajia

Koska suurin osa netissä toimivista lainapaikoista ei myöskään vaadi lainanhakijalta vakuutta tai takaajia lainalle, vaikuttaa sekin myönteisesti lainanhakuprosessin nopeuteen. Voisikin siis sanoa että nykyiset luotonantajat ovat pyrkineet tekemään lainanhausta mahdollisimman nopeaa ja vaivatonta, sillä ne tiedostavat että nopeus on yksi niitä seikkoja, joita monet lainanhakijat vertailevat, valitessaan itselleen sopivaa lainapaikkaa!

Nopeiden lainojen avulla onkin helppoa saada oma talous tasapainoon, tai sen avulla voi niin halutessaan rahoittaa remontin, matkan tai vaikka shoppailureissun. Nopeus onkin yksi niitä syitä, miksi niin moni kuluttaja on päätynyt hakemaan lainaa itselleen juuri netistä. Netin lainapaikat ovat pesevät nimittäin perinteiset pankit nopeudessa 6 – 0. Silloin kun ei haluta tuhlata omaa kallisarvoista aikaa hitaisiin lainanhakuprosesseihin, kannattaakin suosiolla kääntää katse netin lainapaikkojen puoleen.

Netistä haettavat lainat ovat nopeita hakea

Hyvin yleistä on, että netistä lainaa haettaessa itse lainahakemuksen täyttämiseen menee aikaa vain muutamia minuutteja ja lainapäätöskin on saatavilla välittömästi lainahakemuksen jättämisen jälkeen. Myös lainarahat maksetaan yleensä lainanhakijan tilille jopa niinkin nopeasti kuin vain muutamissa minuuteissa, toki tässä on eroja lainapaikkakohtaisesti. Kannattaa siis aina tarkistaa myös se, kuinka nopeasti luotonantaja pystyy maksamaan rahat tilille!

Voit myös omalla toiminnallasi nopeuttaa lainanhakuprosessia

Mutta, harva lainanhakija on kuitenkaan tietoinen siitä, että lainanhakuprosessia on myös mahdollista itse nopeuttaa, toimimalla tietyllä tavalla. Jos siis aika on kortilla ja haluat varmistaa sen, että laina on nopeasti saatavilla, kannattaa ehdottomasti seurata seuraavia askeleita lainaa hakiessa:

  1. Vertaile ihan ensimmäiseksi se, että mitkä lainapaikat ovat kaikkein nopeimpia lainarahojen maksun suhteen
  2. Tunnistaudu palveluun joko verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella, tämä nopeuttaa lainanhakuprosessia myös huomattavasti
  3. Hae laina sellaiselta luotonantajalta, joka käyttää samaa pankkia kuin sinä
  4. Nopeuttaaksesi lainarahojen saantia, hae laina lainapaikan asiakastuen auki ollessa, jotta lainahakemuksesi voidaan käsitellä välittömästi.

Vaikka lainarahalla olisin kiire – älä koskaan skippaa lainojen kilpailuttamista!

Kannattaa kuitenkin muistaa että silloin kun kiirehditään lainarahan saantia, niin moni lainanhakija saattaa sortua siihen, että skippaa välistä kokonaan lainan kilpailuttamisen kuin myös vertailun. Tämän takia saattaakin joskus käydä niin, että kiirehtimällä otettu laina on turhan kallis. Toisin sanoen se olisi siis mahdollista saada huomattavasti halvemmallakin.

Tästä syystä kannattaakin aina pitää mielessä se, että lainojen vertailu tai kilpailuttaminen eivät hidasta lainahakua, mutta niiden avulla pystyy sen sijaan varmistamaan sen, että tarjolla on kaikkein edullisin ja hyväehtoisin laina. Pitämällä maalaisjärjen mukana ja tutustumalla eri luotonantajiin, löytyy siis paitsi nopein, niin myös halvin ja hyväehtoisin laina alta aikayksikön! Hyödynnä siis Herttalainan oma lainahakemus ja vastaanota itsellesi yhdellä ainoalla lainahakemuksella jopa 30+ lainatarjousta laadukkailta yhteistyökumppaneiltamme.