Tervetuloa Herttalainaan blogiin

Tervetuloa Herttalainan ensimmäiseen blogi postaukseen, jossa kerrotaan vähän että mitä tuleman pitää jatkossa.
Herttalaina Blogi
Kuten moni varmasti tietää, niin sivuiltamme löytyy todella laajalti tietoa pikavippeihin ja kulutusluottoihin liittyen. Näissä blogikirjoituksissamme sukellammekin sitten aina vähän syvemmälle eri lainasivustojen, kuin myös laina-aiheisten teemojen jännittävään maailmaan. Niissä nimittäin löytyy jännittäviä tarinoita vaikka muille jakaa.

Tutustu kanssamme lainojen ja luottojen maailmaan

Blogissa tulee myös olemaan hieman rennompi ote kuin itse arvosteluissa, eli varsin leppoisalla otteella pyritään käsittelemään kyseisiä aiheita.

Itse Herttalainan arvosteluissa kerromme nimittäin aina lainapaikan lainatuotevalikoimasta ja kaikesta muusta mahdollisesta hieman asiapitoisemmin. Blogikirjoituksissa taas on sitten niin sanotusti inhimillisempi ote, jossa myös huumori pääsee aina välillä kukkimaan.

Lähdemme siis katsastamaan netin lainasivustoja ja niiden tarjoamia palveluja hieman eri kantilta katsottuna kuin yleensä.

Sellaisille jotka eivät vielä kovin paljoa ole tutustuneet Herttalaina sivuun, niin kerrottakoon että kyseessähän on siis sivu, jossa vertaillaan ja arvostellaan netin lainapaikkoja ja ensisijaisesti keskitytään pikavippejä tarjoaviin lainasivustoihin.

Toki kerromme myös muista lainatuotteista ja niitä tarjoavista lainapaikoista. Eli vaikka olisit etsimässä edullista kulutusluottoa tai elämään joustoa tuovaa joustolainaa, niin myös ne löydät näpsäkästi Hertalta!

Syventäviä artikkeleita, laina-arvosteluja ja blogi tarinoita

Hertalta löytyy myös kuitenkin tosi mukavasti muuta tietoutta lainoihin ja luottoihin liittyen. Tarjolla on esimerkiksi erilaisia syventäviä artikkeleita, joissa käsitellään lainan hakua, tarjolla olevia lainatuotteita tai vaikka sitä, että mistä lainaa voi hakea myös viikonloppuisin. Kyseessä on siis kattava lainavertailusivusto, jossa löytyy mukavaa tutkailtavaa yllin kyllin kaikille asiasta kiinnostuneille.

Nyt saattaa monelle sitten nousta eteen kysymys, että miten sitten pystymme tuomaan jotain uutta vielä edellä mainittuihin aiheisiin tässä blogissa? Kuten tuossa jo mainittiin, niin tosiaan nämä blogikirjoitukset tulevat käsittelemään periaatteessa hyvin samoja aiheita, mutta eri kantilta katsottuna ja huomattavasti inhimillisemmin ja joskus myös humoristisemmin käsiteltynä.

Asiaa lainoista ja lainapaikoista – huumoria unohtamatta

Eli joskus voidaan myös jopa kertoa hauskoista sattumuksista, joita itse kullekin saattaa elämässä sattua olipa sitten kyseessä lainan hakeminen tai vaikka uuden auton osto.

Tuosta auton ostosta muuten aasinsiltana pääseekin sellaiseen aiheeseen, että blogissa pystymme myös käsittelemään eri tavalla lainojen käyttökohteita. Ehkä jopa kertomaan kuluttajien omakohtaisia kokemuksia siitä, miten eri lainasivustojen lainatuotteilla on saatu järjestettyä erilaisia elämäntilanteita kuntoon.

Emme siis todellakaan ole kirjoittamassa tätä blogia vakavamielisinä, vaikka toki kaikki faktat ja syventävät tiedot myös blogissa ovat aina luonnollisestikin täysin paikkaansa pitäviä ja totuudenmukaisia.

Kuitenkin ideana on se, että asiapitoisen tekstin rinnalle saataisiin myös hieman kevyempää ja viihdyttävämpää otetta. Eli vaikka käsitelläänkin sellaista aihetta kun lainat, luotot ja rahoitus ylipäätäänsäkin, niin kyllä siinäkin riittää viihdyttäviä kuin myös asiapitoisia tarinoita joka lähtöön.

Kevythaastatteluja ja kuluttajien omia kokemuksia

Mahdollisesti tulevaisuudessa saatamme pystyä myös tekemään niin sanottuja kevyt haastatteluja, erilaisissa elämäntilanteissa olevista lainanhakijoista ja heidän kokemuksistaan. Eli esimerkiksi lainan hakuun liittyen, sekä siitä että miten homma toimii sen jälkeen kun laina on haettu ja sitä maksellaan takaisin.

Tämä on nimittäin hyvin usein asia jota on hyvin hankala käsitellä kattavasti lainapaikka-arvosteluissa muuta kuin kokemuksia osion kautta.

Lainaprosessihan ei pääty siihen, että lainarahat siirretään lainanhakijan tilille. Se jatkuu periaatteessa niin kauan kun laina-aikakin.

On siis myös todella mielenkiintoista seurata sitä, että miten peruskuluttajat ovat kokeneet jatko asioinnin lainapaikkojen kanssa ja onko kaikki toiminut juuri niin kuin pitääkin. Kun otetaan tämä puoli käsittelyyn, niin saadaan taas erilaista katsantokantaa siihen, että minkälaista se rahan lainaaminen netin lainapaikoilta ihan oikeasti on.

Esittelyssä myös lainapaikkojen ammattilaiset

Mikäänhän ei estä meitä myös haastattelemassa joskus lainasivustojen työntekijöitä ja vaikka asiakastukea. Tässä blogikirjoituksessa pyrimme siis ottamaan esille myös sellaisia seikkoja, joita välttämättä ei aina edes tule ajatelleeksi. Eli että mitä kaikkea siihen lainanhakuun kuuluu ja miten paljon siellä on henkilökuntaa varmistamassa, että juuri sinulla on miellyttävä ja hyvä asiakaskokemus.

Varsinkin silloin kun homma toimii hyvin, niin ei sitä kuluttajan ei tule juurikaan mietittyä että miten paljon sieltä löytyy asiantuntemusta, työtunteja ja vaivannäköä, jonka avulla varmistetaan että asiakkaan eli juuri sinun kokemuksesi olisi paras mahdollinen.

Lähde siis tutustumaan kanssamme lainojen, lainapaikkojen, lainaajien ja rahoitusammattilaisten elämään ja tarinoihin. Voit olla varma että tylsyys ei pääse iskemään tätä blogia lukiessa, sillä kyseessä on sen verran laaja ja mielenkiintoinen aihe.

Lue myös näitä poimintoja

Katso miten paljon voit lainaa herttalainaan kautta

Kuukausierä

/kk

Lainamäärä

Maksuaika

vuotta
Lainan arvioudut korot ja kulut ovat koko laina-ajalta yhteensä . Esimerkki: 10 000€, 5 vuoden ajaksi = 11 623€ jos todellinen vuosikorko on 6,26% jossa esimerkkikorko 5,00%, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€.