Eurolimiitti

Voihan räkä, Eurolimiitti on lopettanut toimintansa mutta ei hätää - Klikkaa itseesi suositulle pikavippi sivullemme!

Eurolimiitti - suljettu

Oho, Eurolimiitti on lopettanut toimintansa! Tämähän tarkoittaa että kyseiseltä lainapaikalta ei voi hakea uutta lainaa. Mikäli sinulla jo on Eurolimiitti laina mitä maksat pois, voit toki vielä kirjautua sivuille. Arvostelussa olevat tiedot ei ole ajan tasalla eikä niitä päivitetä enää!

Voit halutessasi jättää tassunjälkesi eli kokemuksiasi Eurolimiitti lainoista alla!

Eurolimiitti - vanha arvostelu jossa usein kysyttyä sekä kokemuksia

Eurolimiitti.fi ilmoitus

EUROLIMIITIN MYÖNTÄMINEN UUSILLE ASIAKKAILLE PÄÄTTYI 1.9.2019 ALKAEN TOISTAISEKSI.

Eurolimiiitti on yksi J.W. Yhtiöiden laina paikoista ja kyseessähän on siis kotimainen toimija, jonka muita suomalaisten kuluttajien hyvin tuntemia lainasivustoja ovat esimerkiksi sellaiset kuin Reissuluotto, Ekstraluotto ja Suomilimiitti. Eurolimiitti lainasivuston kautta voi siis hakea niin sanottua joustolimiittiä jopa 3 000 euron luottorajalla. Kyseessä ei siis ole varsinainen pikavippisivusto, mutta toki Eurolimiitti joustavuutensa ja hyvien lainaehtojensa ansiosta voi myös joissakin tapauksissa olla varsin hyvä vaihtoehto perinteiselle pikalainalle.

Miten nopeasti saan Eurolimiitti lainan tililleni?

Jo muutamassa minuutissa. Ensimmäinen laina maksetaan muutaman minuutin sisään myös viikonloppuisin kello 8-22 välisenä aikana.

Eurolimiitti on monien muiden joustoluottojen tavoin todella nopeasti saatavilla. Tämä onkin useimmille lainanhakijoille yksi tärkeimmistä kriteereistä edullisuuden lisäksi. Eurolimiitti sopii siis oivallisesti myös sellaisille henkilöille, jotka etsivät nopeasti saatavilla olevaa lainarahoitusta. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen rahat ovatkin käytettävissä jopa muutamissa minuuteissa.

Onko sinulla?

  • Nordea
  • Osuuspankki
  • Aktiapankki
  • DanskeBanken
  • Handelsbanken
  • Säästöpankki
  • POP
  • S-Pankki

Onneksi olkoon, Nostot käsitellään ja siirretään tilillesi välittömästi hyväksytyn nostopäätöksen jälkeen.

Tarvitsetko joustavaa lainaa?

Eurolimiitti lainasivuston tarjoamaa joustoluotto on ehdottomasti joustava, sen kertoo jo nimikin. Esimeriksi sellaiset seikat kertovat kuluttajaystävällisyydestä, että Eurolimiitti ei peri lainkaan avauspalkkiota tai tilinhoitomaksuja ja takaisinmaksuaikaakin kyseisen lainasivuston joustoluotolle voi saada aina 1 kuukaudesta jopa 56 kuukauteen saakka. Tämän lisäksi kyseiseltä lainapaikalta löytyy myös hyvin tavoitettavissa oleva asiakastuki, johon voi yhteyttä ottaa maanantaista sunnuntaihin klo. 08.00 – 22.00. Yhteydenottotapoina ovat sekö puhelin kuin myös sähköposti. Eurolimiitti löytyy myös Facebookista ja kannattaakin käydä siellä tykkäämässä sen sivusta, sekä kurkkaamassa mitä kaikkea mielenkiintoista sieltä löytyy.

Eurolimiitti lainatuotteet

Eurolimiitti lainasivuston tarjoama laina on siis kätevä joustoluotto, jossa lainanhakija voi valita limiitin aina 10 eurosta jopa 3 000 euroon saakka. Koska kyseessä on niin sanottu jatkuva luotto, niin se on myös jatkuvasti myönnettyyn luottorajaan saakka asiakkaan käytössä. Se on siis todella kätevä tapa saada elämään joustoa, vaikka ennen palkkapäivää tai miksei sillä voi hankkia vaikka uutta kodinkonetta niin halutessaan.

Hakuprosessi

Eurolimiitti joustoluoton lainahakemus on helppo tehdä, sillä kaikki tapahtuu sen omien verkkosivujen kautta, kätevällä sähköisellä hakemuksella. Lainanhakija täyttääkin vain hakemukseen omat henkilö- ja yhteystietonsa, sekä toivomansa lainasumman. Tämän jälkeen lainahakemus klikataan eteenpäin ja lainapäätös on saatavilla välittömästi.

Kuten monilla muillakin joustoluottoja myöntävillä lainasivustoilla, myös Eurolimiitin ensimmäiselle nostolle on asetettu rajoituksia Suomen lainsäädännön puolesta. Se voidaan siis maksaa lainanhakijan tilille klo. 08.00 22.00 välisenä aikana. Seuraavat nostot ovat kuitenkin täysin vapaasti valittavina ajankohtina tehtävissä ja ne myös maksetaan välittömästi olipa vuorokaudenaika mikä tahansa.

Eurolimiitti laina on haettavissa kaikille sellaisille henkilöille, jotka ovat 21 – 70-vuotiaita ja Suomen kansalaisia. Tämän lisäksi hakijalta edellytetään omaa matkapuhelinliittymää, jonkun suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksia ja pysyvää osoitetta Suomessa, sekä tämän lisäksi myös puhtaita luottotietoja.

Yhteenveto

Eurolimiitti arvostelut ovat kaiken kaikkiaan varsin hyviä, sillä kuluttajat ovat kokeneet että kyseessä on nopea, luotettava ja helpon hakuprosessin tarjoava kotimainen lainasivusto. Se onkin aivan totta, sillä Eurolimiitti on todella nopea rahansiirroissaan ja tämän lisäksi kaikesta huomaa että kyseinen palvelu on rakennettu ensisijaisesti suomalaisia kuluttajia ajatellen.

Sivustolta löytyy runsain määrin myös mielenkiintoista tietoa ja luonnollisesti asiakkaita on myös ilahduttanut se, että Eurolimiitin asiakastuki palvelee varsin joustavasti. Apua on siis aina saatavilla silloin kun sille on tarvetta. Kaiken kaikkiaan siis hyvä valinta silloin, kun tarvitaan itselle pieni arjen vararahasto tai vaihtoehtoisesti muutama tuhat euroa ylimääräistä edullista laina rahaa.