Matkaluotto

Voihan räkä, Matkaluotto on lopettanut toimintansa mutta ei hätää - Klikkaa itseesi Pikaluotto - sivullemme!

Matkaluotto - suljettu

Oho, Matkaluotto on lopettanut toimintansa! Tämähän tarkoittaa että kyseiseltä lainapaikalta ei voi hakea uutta lainaa. Mikäli sinulla jo on Matkaluotto laina mitä maksat pois, voit toki vielä kirjautua sivuille. Arvostelussa olevat tiedot ei ole ajan tasalla eikä niitä päivitetä enää!

Voit halutessasi jättää tassunjälkesi eli kokemuksiasi Matkaluotto lainoista alla!

Matkaluotto - vanha arvostelu jossa usein kysyttyä sekä kokemuksia

Lainapaikka lopetti toimintansa 15.07.2019.

Matkaluotto lainasivusto on yksi kotimaisen Aasa Oy:n lainasivustoista, jolla on tämän kyseisen lainapaikan lisäksi listoillaan myös Aasa.fi sekä Tonnilaina.fi. Matkaluotto tarjoaa yksityishenkilöille hyväehtoista, nopeaa ja joustavaa rahoitusta vaikkapa juuri unelmien matkaa rahoittamaan. Lainaa voi hakea aina 1 000 eurosta jopa 5 000 euroon saakka ja takaisinmaksuaikaakin sille saa mukavasti yhdestä vuodesta jopa 48 kuukauteen saakka. Kuten sanottua, Matkaluotto laina sopii siis nimensäkin mukaisesti hyvin vaikkapa unelmien matkan rahoittamiseen, mutta toki sen avulla voi rahoittaa myös muitakin elämän menoja.

Miten nopeasti saan Matkaluotto lainan tilille?

Matkaluotto on myös siitä upea lainasivusto, että se pystyy tarjoamaan lainarahat lainanhakijan tilille todella nopeasti. Tämä tarkoittaa siis sitä että ne maksetaan jopa välittömästi myönteisen lainapäätöksen jälkeen. Jos siis sattuu löytymään viime hetken halpa matka johonkin upeaan kohteeseen, niin Matkaluoton avulla voi päästä matkaan tuossa tuokiossa.

Tarvitsetko joustavaa lainaa?

Matkaluotto tarjoama laina on myös varsin joustava, eli esimerkiksi se, että sille on mahdollista saada varsin pitkäkin takaisinmaksuaika. Tämän lisäksi lainanhakija voi myös niin halutessaan maksaa lainan takaisin nopeammin, eikä siitä koidu hänelle minkäänlaisia lisäkuluja. Matkaluotto myös mahdollistaa laskun eräpäivän siirron, mutta sen suhteen kannattaa aina olla yhteydessä suoraan kyseisen lainapaikan omaan asiakastukeen, joka palvelee asiakkaita sekä live chatin, puhelimen kuin myös sähköpostinkin välityksellä.

Matkaluotto lainatuotteet

Matkaluotto lainasivusto tarjoaa siis pikalainaa, jonka lainasummat ovat kuitenkin huomattavasti suurempia kuin monilla muilla lainasivustoilla. Lainaa voi siis hakea jopa 5 000 euroa nopeasti ja helposti ilman takaajia tai lisädokumenttien lähettämistä.

Hakuprosessi

Lainanhakuprosessi Matkaluotto lainasivustolla on todella helppo, sillä hakeakseen lainaa lainanhakijan täytyy vain valita haluamansa lainasumma sekä laina-aika ja tämän jälkeen klikata itsensä helppoon sähköiseen hakemukseen. Matkaluotto mahdollistaa lainanhakemisen myös mobiililaitteilla, eli myös liikkeellä ollessa pääsee kätevästi hakemaan lainaa niin halutessaan. Tosiaankin lainapäätös on myös saatavilla uskomattoman nopeasti ja jos se on myönteinen, niin myös lainarahat maksetaan lainanhakijan tilille jopa muutamissa minuuteissa. Lainaa voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt, jotka ovat vähintään 20-vuotiaita ja asuvat pysyvästi Suomessa. Tämän lisäksi lainanhakijan täytyy luonnollisesti olla myös luotto- ja oikeustoimikelpoinen.

Yhteenveto

Ei siis ole mikään ihme että Matkaluotosta on tullut todella suosittu monien suomalaisten kuluttajien keskuudessa. Kyseessä on nimittäin helposti haettava ja hyväehtoinen pikalaina, jota kuitenkin voi saada jopa 5 000 euroa. Kyseisen lainapaikan lainakriteerit ovat myös todella kohtuulliset, eli sen tarjoamat lainat ovat haettavissa todella monen tyyppisissä elämäntilanteissa oleville henkilöille. Myös se, että kyseessä on täysin kotimainen toimija on monelle lainanhakijalle ratkaiseva tekijä. Tämän lisäksi kuluttajien mielenkiintoa on myös luonnollisesti lisännyt se, että myös muiden lainanhakijoiden kokemukset yleisesti ottaen Matkaluotto lainasivustoista ovat olleet varsin myönteisiä.