Saldo

/data01/virt76309/domeenid/www.herttalaina.com/htdocs/wp-content/themes/slimline/templates/review-loan.php on line 37
https://www.herttalaina.com/wp-content/uploads/2020/01/saldo-logo.png" alt="Saldo" title="Saldo" width="320" height="70">

Saldo tarjoaa haettavaksi niin limiitti-lainan (100 - 2000€) kuin myös perinteisen, hieman suuremman lainan (2500 - 10000€).

arvosana: 5

Saldo - arvostelu ja kokemuksia

Saldo lainasivuston kautta lainanhakija voi hakea itselleen lainarahoitusta aina 100 eurosta jopa 10 000 euroon saakka. Saldo lainasivusto on osa suurempaa Tact Finance Oyj rahoitusalan konsernia, joka on operoinut suomalaisilla lainamarkkinoilla jo vuodesta 2006 saakka. Kyseessä ovat siis hyväehtoiset ja helposti haettavat lainat, jotka sopivat oivallisesti suomalaiselle kuluttajalle. Vaikka Saldo ei varsinaisia pikalainoja omille asiakkailleen tarjoakaan, niin sieltä voi kuitenkin niin halutessaan hakea myös pieniä lainasummia.

Saldo.com

Miten nopeasti saan Saldo lainan tililleni?

Saldo lainat ovat saatavilla todella nopeasti ja tämä onkin ilahduttanut kuluttajia suuresti. Helpon ja näppärän lainanhakuprosessin jälkeen lainapäätös Saldo lainasivustolla saadaan heti välittömästi ja myös rahat maksetaan lainanhakijan tilille todella nopeasti. Se siis sopii oivallisesti myös sellaisille henkilöille, jotka tarvitsevat nopeasti saatavilla olevaa lainarahoitusta.

Katso miten paljon voit lainaa herttalainaan kautta

Kuukausierä

/kk

Lainamäärä

Maksuaika

Lainan arvioudut korot ja kulut ovat koko laina-ajalta yhteensä . Esimerkki: 10 000€, 5 vuoden ajaksi = 11 623€ jos todellinen vuosikorko on 6,26% jossa esimerkkikorko 5,00%, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€.

Tarvitsetko joustavaa lainaa?

Paitsi että Saldo lainasivuston tarjoamat lainatuotteet ovat nopeasti ja helposti haettavissa, ovat ne myös todella joustavia. Saldo lainasivustolla on myös käytössä todella kätevä MySaldo-palvelu, jossa voi hallinnoida omaa lainaansa ja tarkastella omia tietojaan. Kyseessä on siis sähköinen palvelu, joka nopeuttaa ja helpottaa asiointia huomattavasti.

Saldo arvostelun tiedot

  • Saldo arvostelu luotiin 8.3.2019 ja sai meiltä arvosanaksi 5/5. Arvostelua on viimeeksi tarkistettu ja päivitetty 10.01.2020 klo 11:11.

    Herttalaina
  • Mielipiteesi on meille tärkeä! Jätä omia Saldo kokemuksiasi alla!

    Kommentoi arvostelua
  • Eikö Saldo tunnu hyvältä? Tutustu tästä vaikkapa Credento arvosteluun

    Tutustu myös

Saldo lainatuotteet

Saldo lainasivuston lainatuotteita ovat esimerkiksi sellaiset kuin SaldoLimiitti ja SaldoLaina. SaldoLimiittiin voi saada luottorajan joka on jotakin väliltä 100 – 2 000 euroa, kyseessä on siis eräänlainen joustoluotto. SaldoLaina taas mahdollistaa lainan hakemisen aina 1 000 eurosta jopa 10 000 euroon saakka. SaldoLainalle maksuaikaa voi saada 12 – 80 kuukautta, kun taas SaldoLimiitille ei ole lainkaan määritelty kiinteää laina-aikaa.

Lainan hakeminen

Lainanhakuprosessi on myös todella helppo, eli lainanhakijan tulee vain täyttää sivuilta löytyvä sähköinen hakemus, jossa täytetään omat henkilö-ja yhteystiedot, sekä luonnollisesti lainatuote, lainasumma ja laina-aika. Lainaa voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt jotka ovat vähintään 18-vuotiaita ja heillä on vakituinen osoite Suomessa. Tämän lisäksi lainanhakijalta edellytetään myös moitteettomia luottotietoja, sekä jonkun suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset.

Saldo arvostelun yhteenveto

Saldo toimii näppärästi ja mahdollistaa helpon ja nopean lainanhakuprosessin, joka hoituu alta pois muutamassa minuutissa. Saldon lainatuotteet sopivat monenlaisille lainanhakijoille ja niiden lainakriteerit kuin myös kulurakennekin ovat varsin kohtuullisia. Kannattaa siis ehdottomasti tutustua kyseisen toimijan lainasivustoon ja lainatuotteisiin tarkemminkin.