Pienlaina apuun kun rahapula iskee yllättäen

Pienlaina on kätevä lainatuote, joka auttaa silloin kun rahapula iskee yllättäen. Kaikeksi onneksi netistä myös löytyy tätä nykyä todella mukava määrä laadukkaita luotonantajia, jotka tarjoavat omille asiakkailleen toinen toistaan edullisempia ja helposti haettavissa olevia pienlainoja.

Pienlainaa voikin hyödyntää esimerkiksi sellaisessa tilanteessa, kun tarvitaan nopeasti lyhytaikainen laina, jonka lainakriteerit ovat alhaiset. Hyvänä esimerkkinä voisi toimia vaikka sellainen tilanne, jossa halutaan maksaa lasku, mutta laskun maksuun ei ole koko tarvittavaa summaa kasassa.

Toisin sanoen siis pienlainojen avulla voi helpottaa omaa elämää ja arkea todella helposti. Ei siis kannata jäädä stressaamaan vaikka postilaatikkoon tipahtaisi odottamaton lasku, pienlainan avulla homma selviää tuossa tuokiossa! Kaiken lisäksi ne ovat myös helposti saatavilla, eli voit hakea pikalainaa esimerkiksi Herttalainan hakemuksella!

Pienlaina 20 – 2 000 euroa

Kun puhutaan termistä pienlaina, tarkoittaa se yleensä sellaista lainatuotetta, jota voi hakea 20 eurosta jopa aina muutamiin tuhansiin euroihin saakka. Yleensä pienlaina siis käsittää sellaiset lainatuotteet, jotka ovat haettavissa 2 000 euroon saakka. Tätä pientä ja näppärää lainatuotetta haetaan yleensä joko suoraan netistä tai vaihtoehtoisesti tekstiviestin välityksellä.

Pienlainat ovat myös vakuudettomia

Kuten moni varmasti tietää, netistä haettavat lainatuotteet ovat tänä päivänä lähestulkoon kaikki vakuudettomina saatavilla. Näin on asian laita myös pienlainojen kohdalla, eli niitä hakiessa ei tarvitse pähkäillä vakuus- tai takausasioita. Onkin todella kätevää hakea elämää helpottava pienlaina, kun ei tarvitse ensin miettiä että mistä vakuus tai takaaja olisi saatavilla.

Pienlaina – pikavippi ja joustolaina

Pienlaina on yleisnimitys pienille, nopeasti saatavilla oleville ja lyhytaikaisille lainatuotteille, joita ovat esimerkiksi monien tuntemat pikavipit ja joustolainat. Erona näillä kahdella lainatuotteella on kuitenkin se, että pikavippi maksetaan kertamaksuna lainanhakijan tilille, kun taas joustoluotossa lainanhakijalle määritellään luottoraja, jonka puitteissa lainaa voi nostaa itse haluamiaan määriä aina tarvittaessa.

Pienlainat ovat siis nimensäkin mukaisesti pieniä lainasummia, joiden lainakriteerit ovat varsin alhaiset. Nämä kyseiset lainat ovat myös aina todella nopeasti saatavilla. Edellä mainitut asiat ovatkin niitä seikkoja, joiden takia moni kuluttaja on pienessä rahapulassa päätynyt ottamaan itselleen pienlainan joltakin netin lainasivustolta.

Tämän lainamuodon avulla onkin todella kätevä paikata taloutta väliaikaisesti, vaikkapa sellaisessa tilanteessa jossa laskun eräpäivä on kohdalla, mutta rahat eivät riitä koko laskun maksuun tai palkkapäivään on muutaman päivä, mutta tili ammottaa tyhjyyttään.

Toki pienlainan avulla voi myös järjestellä muita elämän osa-alueita, eli ne soveltuvat mitä parhaiten arjen kulujen kattamisen lisäksi myös shoppailuun, juhlimiseen tai mikä ettei vaikka matkusteluun. Kyseessä on siis kätevä ja monikäyttöinen lainatuote, jonka avulla on helppoa pistää asiat kuntoon nopeasti ja todella helposti.

Pienlainat haetaan nopeasti suoraan netistä

Pienlainat haetaan yleensä suoraan netistä ja yleistä niille on se, että niiden hakuprosessi on todella helppo ja yksinkertainen. Lainanhakijalta ei siis juurikaan kysellä ylimääräisiä asioita esimerkiksi sen suhteen, että mihin käyttötarkoitukseen lainaa ollaan hakemassa.

Suurin osa pienlainan myöntävistä luotonantajista myös maksaa lainan todella nopeasti lainanhakijan tilille. Yleensä lainarahat ovat siis käytettävissä jopa niinkin nopeasti kuin vain muutamissa minuuteissa. Pienlainasta pääsee siis myös nauttimaan aina suorastaan salamannopeasti.

Nopeus onkin lainanhakijoille tärkeä asia, sillä kukapa sitä haluaisi odotella lainarahoja päiväkausia tililleen. Kaikeksi onneksi näin ei asian laita olekaan pienlainojen kyseessä ollessa, sillä lainarahat maksetaan tilille yleensä välittömästi myönteisen lainapäätöksen jälkeen.

Muista vertailla myös pienlainat

Kannattaa kuitenkin huomioida, että myös pienlainojen kyseessä ollessa vertailu kannattaa. Eri luotonantajilla kulut ja korot saattavat nimittäin vaihdella suurestikin. Tästä syystä kilpailutus on myös pienlainojen kyseessä ollessa äärimmäisen tärkeää. Sen avulla voit parhaassa tapauksessa säästää jopa satoja euroja. Nopein ja helpoin tapa vertailla pienlainat, on täyttää sivuiltamme löytyvä lainahakemus ja vastaanottaa jopa 30+ lainatarjousta markkinoiden kovimmilta luotonantajilta. Voit olla varma että hyödyntämällä Herttalainan hakemusta, saat itsellesi parhaan mahdollisen lainatarjouksen pienlainoista joka markkinoilta on löydettävissä.

Pienlainat ovat kuluiltaan ja koroiltaan kohtuullisia

Nykyiset pienlainat ovat korkojen lisäksi muiltakin kuluiltaan varsin kohtuullisia ja siksi niiden suosio onkin jatkanut vuosi vuodelta kasvuaan. On myös todella mukavaa, että useimmat pienlainoja tarjoavista luotonantajista mahdollistavat niiden haun myös juuri 18-vuotta täyttäneille lainanhakijoille, opiskelijoille sekä työttömille. Tämä siitä syystä että pienlainojen lainasummat eivät koskaan nouse kovinkaan suuriksi. Keskimääräinen suomalaisen kuluttajan hakema pienlaina onkin määrältään vain 300 euroa ja se maksetaan takaisin niinkin nopeasti kuin 3 kuukaudessa.