Haenyt.fi

Haenyt.fi

arvosana: 2

HaeNyt.fi - arvostelu ja kokemuksia

HaeNyt lainapalvelun kautta voit hakea todella näppärästi itsellesi lainarahoitusta 500 – 50 000 euroa. Tämä lainavertailupalvelu on tunnettu ja hyvämainen ja se välittää lainahakemuksesi jopa reilulle 20 eri luotonantajalle. HaeNyt markkinoikin itseään Suomen kattavimpana lainavälityspalveluna. Voit siis olla varma että saat itsellesi tukun edullisia ja hyväehtoisia lainatarjouksia sen kautta! Kyseisen lainanvälityspalvelun kautta voi myös hakea yhdistelylainaa sekä yrityslainaa. Kun haluat rahoittua nopeasti, on HaeNyt lainanvälityspalvelu hyvä vaihtoehto etsiä lainarahoitusta!

Haenyt.fi

Miten haen lainatarjousta?

HaeNyt lainapalvelun kautta voit hakea lainaa, jos olet vähintään 20 vuotias ja sinulla on puhtaat luottotiedot. Itse lainahakemuksen tekeminen on myös todella helppoa, eli siihen ei mene aikaa kuin muutama minuutti ja kaiken lisäksi saat arvion lainan kustannuksista välittömästi. Säästät siis omaa rahan lisäksi omaa kallisarvoista aikaasi, kun haet lainaa HaeNyt lainapalvelun kautta.

Montako lainatarjousta saat HaeNyt.fi lainasivuston kautta?

Yksi hakemus = reilut 20 lainatarjousta
HaeNyt kilpailuttaa siis puolestasi mahtavan määrän tunnettuja ja luotettavia luotonantajia. Voit siis olla varma että tarjolla on edullinen ja hyväehtoinen laina, joka soveltuu juuri sinun elämäntilanteeseesi. Ensimmäiset lainatarjoukset saat omaan sähköpostiisi jo tunnin sisällä. Kun olet löytänyt itsellesi mieluisen lainatarjouksen ja hyväksynyt sen, lainarahat maksetaan tilillesi yleensä samana päivänä. HaeNyt lainapalvelun kautta löydät siis paitsi itsellesi edullisen lainan, niin pääset myös nauttimaan siitä todella nopeasti! Palvelu on myös täysin turvallinen käyttää, sillä sivusto on suojattu SSL-suojauksella.

Poiminta HaeNyt sivuilta:

Palvelumme avulla lainojen kilpailutus onnistuu entistä helpommin. Voit nyt kilpailuttaa lainasi yhdessä paikassa ja saada lainatarjouksen yli 20 eri luotonmyöntäjältä. Täytät vain sivuilta löytyvän lomakkeen ja saat lainatarjoukset sähköpostiisi! Palvelu on sinulle täysin ilmainen, eikä sinun tarvitse hyväksyä saamiasi lainatarjouksia.

Haenyt.fi arvostelun tiedot

  • Haenyt.fi arvostelu luotiin 11.5.2019 ja sai meiltä arvosanaksi 2/5. Arvostelua on viimeeksi tarkistettu ja päivitetty 26.08.2023 klo 20:36.

    Herttalaina
  • Mielipiteesi on meille tärkeä! Jätä omia kokemuksiasi alla!

    Kommentoi arvostelua
  • Eikö Haenyt.fi tunnu hyvältä? Voit myös kilpailuttaa Ostosraha lainat .

    Kilpailuta lainat

Miltä luotonantajilta saat HaeNyt.fi :n kautta lainatarjouksen?

Kaikki luotonantajat yhdellä hakemuksella – HaeNyt.fi lainapalvelu hakee sinulle lainatarjouksia todella suurelta määrältä eri luotonantajia. Yhteistyökumppaneina toimivat monet luotettavat pankit ja rahoituslaitokset. Tämän ansiosta saat varmasti itsellesi parhaimman ja edullisimman lainatarjouksen nopeasti ja vaivattomasti. Kaiken kaikkiaan lainahakemus lähtee siis reilulle 20 eri pankille ja rahoituslaitokselle, joista jokainen antaa sinulle oman lainatarjouksensa.

Kysymyksiä lainanvälittäjälle?

Asiakaspalvelu
Puhelin: 050 585 0210
Sähköposti: asiakaspalvelu(at)haenyt.fi