Lainaamo

Lainaamo lainarahat tilillä: saman päivän aikana

Lainaamo on erilaisia lainatuotteita tarjoava lainasivusto, joka on osa vakavaraista Fellow Finance Oyj yritystä. Kyseessä on täysin kotimainen yritys, joka on toiminut Suomen lainamarkkinoilla jo hyvän aikaa. Lainaamo tarjoaa omille asiakkailleen myös hyvin toimivan asiakastuen, jonne voi olla yhteydessä joko puhelimen tai sähköpostin välityksellä. Lainaamo on myös rekisteröity Suomen Luotonantajarekisteriin, joka kertoo paremmin kuin hyvin sen että tämä kyseinen yritys toimii asianmukaisesti ja turvallisesti.

Miten nopeasti saan Lainaamo luoton tililleni?

Lainaamon kautta haetut lainat ovat saatavilla todella nopeasti, eli ne maksetaan lainanhakijan tilille heti sen jälkeen kun myönteinen lainapäätös on tehty ja tarvittavat asiakirjat allekirjoitettu. Lainaamo lainat ovatkin lainanhakijan tilillä ihan poikkeuksetta saman päivän aikana, eli todella ripeää toimintaa.

Tarvitsetko joustavaa lainaa?

Lainaamon lainatuotteet ovat paitsi hyväehtoisia, kuluiltaan kilpailukykyisiä niin tämän lisäksi myös lainaehdoiltaan joustavia. Esimerkiksi laskut asiakas saa itselleen sähköisesti. Lainaamo lainasivustolla on myös oma palvelu lainanhakijoille ja sinne kirjaudutaan helposti omia tunnuksia käyttäen. Siellä lainanottaja voikin kätevästi hallinoida omia laskujaa ja esimerkiksi maksaa ne sitä kautta.

Lainaamo lainatuotteet

Lainaamolla on olemassa muutamia erilaisia lainatuotteita, joita ovat perinteinen laina, pienlaina eli pikavippi, yhdistelylaina, kulutusluotto, reissuluotto, remonttilaina ja autolaina. Peruslainaa voi hakea aina 500 eurosta jopa 20 000 euroon sakka ja maksuaikaa sille voi saada lainasummasta riippuen aina 24 kk jopa 120 kk saakka. Listoilta löytyvä pienlaina (500 – 1 000 €) voi myös olla hyvä idea silloin kun etsitään edullista ja hyväehtoista pienlainaa.

Hakuprosessi

Lainanhakuprosessi Lainaamolla on todella helppo ja yksinkertainen. Lainanhakija täyttää vain sivuilta löytyvän lainahakemuksen. Lainahakemukseen täytetään haettu lainatuote, lainasumma ja takaisinmaksuaika. Tämän lisäksi Täytetään omat yhteyd- ja henkilötiedot. Lainaa voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt jotka ovat vähintään 20-vuotiaita ja heillä on vakituinen osoite Suomessa. Tämän lisäksi henkilöllä tulee olla puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot, eli esimerkiksi palkka-tai eläketuloja.

Yhteenveto

Lainaamon tarjoamat pikavipit ovat yksiä markkinoiden edullisimpia, ne ovat myös uskomattoman nopeasti saatavilla. Koska taustalta löytyy vakavarainen suomalainen toimija, niin lainanhakija voi myös täysin turvallisin mielin tehdä lainahakemuksen ja olla varma siitä koko lainanhakuprosessi toimii alusta loppuun saakka asianmukaisesti ja turvallisesti. Lainaamo on siis ehdottomasti tarkemman tutustumisen arvoinen lainasivusto kun etsitään edullista ja nopeasti saatavilla olevaa pikalainaa.

  • Ikäraja: 20
  • Pienin laina: 500 €
  • Suurin laina: 20 000 €
  • Laina-aika: 2 - 10 v
  • Pienin laina-aika: 2 v
  • Suurin laina-aika: 10 v