Lainaa 19-vuotiaalle

Kun olet ehtinyt yhden vuoden harjoitella täysi-ikäisyyttä ja täytät 19-vuotta, niin tarjolla hyvin pitkälle samat lainatuotteet kuin 18-vuotiaallekin.

Voit siis hakea itsellesi nopean ja näpsäkän pikavipin, elämään joustoa tuovan joustoluoton sekä joitakin kulutusluottoja. Vaikka nuorille lainanhakijoille, (joksi myös 19-vuotias lainanhakija luokitellaan), ei aina olekaan tarjolla niitä markkinoiden suurimpia lainasummia, niin usein tämä ei haittaa. Nuorilla ei nimittäin välttämättä vielä ole niin suuria menoja kuin esimerkiksi keski-ikäisillä, joilla perhe luo painetta arkeen ja talouteen.

19-vuotias voi hakea lainaa kivijalkapankista tai netin lainasivustoilta

19-vuotiaille lainanhakijoille löytyy siis todella mukavasti erilaisia lainatuotteita heillekin ja niitä voi hakea sekä omasta kivijalkapankista, kuin myös suoraan netin lainasivustoilta. Netin moninaiset lainapaikat ovatkin viime vuosina huomanneet sen, että myös nuoret lainanhakijat ovat potentiaalisia asiakkaita ja myös hyviä sellaisia.

Se että joku on nuori, ei nimittäin automaattisesti tarkoita sitä etteikö hän hoitaisi asioitaan mallikkaasti ja kunnolla. Suurin osan nuorista lainanhakijoista maksaa lainanlyhennykset ajoissa ja hoitaa koko lainaprosessin asianmukaisesti alusta loppuun.

Laina ilman vakuuksia tai takaajia myös 19-vuotiaalle

Myös 19-vuotiaille tarjolla olevat lainat ovat oikeastaan aina saatavilla ilman vakuuksia tai takaajia. Tämä kertoo myös omalta osaltaan siitä että lainapaikat luottavat nykyisin myös nuoriin lainanhakijoihin.

Nuoret lainanhakijat voivat myös niin halutessaan kilpailuttaa lainansa lainapalvelun kautta ja saada itselleen yhdellä ainoalla lainahakemuksella jopa useita kymmeniä lainatarjouksia. Tämä voikin olla hyvä idea, sillä se paitsi säästää aikaa, niin usein sen avulla säästyy myös pitkä penni rahaa.

19-vuotias voi saada jopa 60 000 € suuruisen lainan

Vaikka kaikki netistä haettavat kulutusluotot eivät olekaan 19-vuotiaalle lainanhakijalle tarjolla, niin markkinoilta löytyy myös sellaisia toimijoita, jotka mahdollistavat myös nuorille lainanhakijoille jopa 60 000 euron suuruisen lainan.

Olipa lainasumma mikä tahansa, niin myös nuoren lainanhakijan kannattaa kuitenkin aina muistaa vertailla ja kilpailuttaa lainat, sillä se on tutkitusti paras ja tehokkain tapa löytää edullinen ja hyväehtoinen laina.

Kun ollaan hakemassa lainaa 19-vuotiaalle, ovat lainamarkkinat siis varsin monipuoliset. Itse asiassa ikää enemmän luottopäätökseen vaikuttaa lainanhakijan luottotiedot, sekä taloudellinen tilanne.

Kannattaa myös muistaa, että nuori lainanhakija voi niin halutessaan hakea lainaa myös yhdessä rinnakkaishakijan kanssa (esimerkiksi oma vanhempi), joka luonnollisesti lisää myönteisen luottopäätöksen todennäköisyyttä huomattavasti.