Lainaa 19 vuotiaalle

Lainaa 19 vuotiaalle Allaolevat lainapaikat tarjoavat lainaa 19 vuotta täyttäneille lainanhakijoille. Valitse itsellesi miellyttävä lainapaikka, täytä lainahakemus ja hae itsellesi nopeata lainaa!

Herttalaina metsästää miltein päivittäin uusia lainapaikkoja joissa voit 19 vuotiaana hakea lainaa. Laita ihmeessä tämä sivu talteen kirjanmerkkeihisi niin pääset nopeasti aina tutustumaan ajankohtaisiin ja uusiin lainapaikkoihin!

Lainapaikkojen määrä joissa 19 vuotiaat voivat hakea pikavippiä Herttalainan kautta on juuri nyt: 10.

Nopeimmat lainarahat 19 vuotiaalle

Esimerkki: 2 000€ / 12 kuukauden ajaksi. Maksat takaisin yhteensä: 2 295 €.
Esimerkki: 2 000€ / 12 kuukauden ajaksi. Maksat takaisin yhteensä: 2 295 €.
Esimerkki: 2 000€ / 12 kuukauden ajaksi. Maksat takaisin yhteensä: 2 295€.

Etkö löydä sinulle sopivaa lainaa? Kokeile meidän omaa hakemusta!

131€
72€
Täytä lainahakemus Hae itsellesi 100 - 60 000 euron lainaa
Odota minuutti Herttalaina välittää hakemuksesi 30+ eri lainaajalle
Saat lainatarjouksia! Valitse sinulle sopivin laina ja saat lainarahat nopeasti pankkitilillesi!
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1 - 20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Kun olet ehtinyt yhden vuoden harjoitella täysi-ikäisyyttä ja täytät 19-vuotta, niin tarjolla hyvin pitkälle samat lainatuotteet kuin 18-vuotiaallekin.

Voit siis hakea itsellesi nopean ja näpsäkän pikavipin, elämään joustoa tuovan joustoluoton sekä joitakin kulutusluottoja. Vaikka nuorille lainanhakijoille, (joksi myös 19-vuotias lainanhakija luokitellaan), ei aina olekaan tarjolla niitä markkinoiden suurimpia lainasummia, niin usein tämä ei haittaa. Nuorilla ei nimittäin välttämättä vielä ole niin suuria menoja kuin esimerkiksi keski-ikäisillä, joilla perhe luo painetta arkeen ja talouteen.

19-vuotias voi hakea lainaa kivijalkapankista tai netin lainasivustoilta

19-vuotiaille lainanhakijoille löytyy siis todella mukavasti erilaisia lainatuotteita heillekin ja niitä voi hakea sekä omasta kivijalkapankista, kuin myös suoraan netin lainasivustoilta. Netin moninaiset lainapaikat ovatkin viime vuosina huomanneet sen, että myös nuoret lainanhakijat ovat potentiaalisia asiakkaita ja myös hyviä sellaisia.

Se että joku on nuori, ei nimittäin automaattisesti tarkoita sitä etteikö hän hoitaisi asioitaan mallikkaasti ja kunnolla. Suurin osan nuorista lainanhakijoista maksaa lainanlyhennykset ajoissa ja hoitaa koko lainaprosessin asianmukaisesti alusta loppuun.

Laina ilman vakuuksia tai takaajia myös 19-vuotiaalle

Myös 19-vuotiaille tarjolla olevat lainat ovat oikeastaan aina saatavilla ilman vakuuksia tai takaajia. Tämä kertoo myös omalta osaltaan siitä että lainapaikat luottavat nykyisin myös nuoriin lainanhakijoihin.

Nuoret lainanhakijat voivat myös niin halutessaan kilpailuttaa lainansa lainapalvelun kautta ja saada itselleen yhdellä ainoalla lainahakemuksella jopa useita kymmeniä lainatarjouksia. Tämä voikin olla hyvä idea, sillä se paitsi säästää aikaa, niin usein sen avulla säästyy myös pitkä penni rahaa.

19-vuotias voi saada jopa 60 000 € suuruisen lainan

Vaikka kaikki netistä haettavat kulutusluotot eivät olekaan 19-vuotiaalle lainanhakijalle tarjolla, niin markkinoilta löytyy myös sellaisia toimijoita, jotka mahdollistavat myös nuorille lainanhakijoille jopa 60 000 euron suuruisen lainan.

Olipa lainasumma mikä tahansa, niin myös nuoren lainanhakijan kannattaa kuitenkin aina muistaa vertailla ja kilpailuttaa lainat, sillä se on tutkitusti paras ja tehokkain tapa löytää edullinen ja hyväehtoinen laina.

Kun ollaan hakemassa lainaa 19-vuotiaalle, ovat lainamarkkinat siis varsin monipuoliset. Itse asiassa ikää enemmän luottopäätökseen vaikuttaa lainanhakijan luottotiedot, sekä taloudellinen tilanne.

Kannattaa myös muistaa, että nuori lainanhakija voi niin halutessaan hakea lainaa myös yhdessä rinnakkaishakijan kanssa (esimerkiksi oma vanhempi), joka luonnollisesti lisää myönteisen luottopäätöksen todennäköisyyttä huomattavasti.