Lainaa puhelimella

Hae lainaa puhelimella helposti ja nopeasti. Lainahakemuksen voi täyttää ja lähettää näppärästi käyttäen puhelinta, riippumatta merkkiä tai mallia. Riittää että puhelimessasi on internet-selain.

Aloita lainan hakeminen puhelimella. Valitse ensin lainan määrä ja laina-aika ja jatka hakemukseen!

Herttalainaan kautta voit hakea lainaa puhelimella. Haet tuossa tuokiossa itsellesi lainaa puhelimella 100 – 60 000 euroa, eli kilpailutat puhelimesi avulla kaikki Suomen parhaat luotonantajat.

Tämä tarkoittaa sitä, että saat itsellesi yhdellä ainoalla lainahakemuksella jopa useita kymmeniä edullisia ja hyväehtoisia lainatarjouksia! Toisin sanoen Herttalainaan hakemus on ihan uskomattoman näppärä myös puhelimella asioidessa!

Hae lainaa puhelimella

Hae lainaa puhelimella

Lainan hakeminen on nykyisin todella helppoa, sillä esimerkiksi Herttalainaan oma lainahakemus toimii suvereenisti myös puhelimella asioidessa. Ei edes ole väliä mikä puhelin tai käyttöjärjestelmä sinulla on käytössäsi, hakemuksen täyttäminen onnistuu aina nopeasti ja helposti.

Lainan hakeminen puhelimella tapahtuukin itse asiassa ihan samalla tavalla kuin jos täyttäisit lainahakemuksen pöytäkoneella. Klikkaat vain itsesi lainahakemuksemme pariin ja merkitset siihen haluamasi lainasumman ja takaisinmaksuajan. Tämän jälkeen täytät hakemukseen vielä omat henkilö – ja yhteystietosi, sekä muutamia tarkentavia tietoja.

Niin halutessasi voit myös lisätä lainahakemukseen mukaan rinnakkaishakijan. Täytät vain lainahakemuksen helposti puhelimellasi ja ruksaat kohdan, jossa ilmoitat, että haluat hakea lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa. Tämän jälkeen lainahakemukseen avautuu uusi ikkuna, johon yhteishakija voi merkitä omat tietonsa.

Aikaa Herttalainaan hakemuksen täyttämiseen menee puhelimella vain noin muutama minuutti. Kun klikkaat hakemuksen eteenpäin, me välitämme sen omille yhteistyökumppaneillemme, joista jokainen antaa sinulle oman lainatarjouksensa. Kun olet vastaanottanut lainatarjoukset, voit tutustua niihin kaikessa rauhassa ja valita niistä itsellesi parhaiten soveltuvan. Myös lainan hyväksyminen tapahtuu näpsäkästi puhelimella.

Kuka voi hakea lainaa puhelimella?

Jos hidas lainanhakuprosessi ei ole sinun mieleesi, voit hakea lainaa helposti puhelimella Herttalainan kautta, kunhan seuraavat ehdot täyttyvät:

 • Olet vähintään 18-vuotias
 • Sinulla on puhtaat luottotiedot
 • Asut pysyvästi Suomessa

Edellä mainittujen seikkojen lisäksi sinulla tulee myös olla henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset tai Mobiilivarmenne, sillä niiden avulla paitsi tunnistaudut palveluun, mutta myös hyväksyt sinulle mieluisan lainatarjouksen!

Lainaa puhelimella sivun tiedot

 • Lainaa puhelimella sivu luotiin 15.10.2019. Sivua on viimeeksi tarkistettu ja päivitetty 12.01.2020 klo 18:10.

  Herttalaina
 • Mielipiteesi on meille tärkeä! Jätä omia Lainaa puhelimella kokemuksiasi alla!

  Kommentoi
 • Eikö sivun aihe tunnu osuvan tarpeeksi hyvin? Tutustu tästä esimerkiksi Kulutusluotto - sivuun jos se olisi mielenkiintoisempi vaihtoehto!

  Lue myös

Lainaa puhelimella usein kysyttyä

❤ Kuka voi hakea lainaa puhelimella?

Voit hakea lainaa puhelimella jos täytät seuraavat kriteerit:

 • Olet vähintään 18-vuotias
 • Sinulla on puhtaat luottotiedot
 • Sinulla on Suomalainen henkilötunnus
 • Olet Suomessa kirjoilla eli sinulla on vakituinen osoite suomessa

❤ Kuinka paljon voi lainaa puhelimella?

Puhelimella onnistuu hakemaan lainaa aina 20 eurosta jopa 70 000 euroon saakka. Myös yrityslainaa joiden suuruus on jopa useita miljoonia euroja, voi tietysti hakea puhelimella.

❤ Onko väliä minkä merkkisellä / mallisella puhelimella haen lainaa?

Ei. Riittää että sinulla on puhelimessa internet-selain jonka avulla voit avata lainapaikan tai pankin kotisivut.

Lainaa puhelimella ilman vakuuksia

Kun haet lainaa Herttalainaan kautta puhelimella, ei sinun tarvitse myöskään huolehtia vakuusasioita. Kaikki kauttamme haettavat lainat ovat nimittäin aina saatavilla ilman vakuuksia ja takaajia. Riittää siis, että täytät helpon hakemuksen omalla puhelimellasi ja klikkaat sen eteenpäin. Tämän jälkeen sinulle välitetään jopa 30+ upeaa lainatarjousta useilta tunnetuilta ja luotettavilta luotonantajilta.

Vaikka päättäisit hakea maksimisumman lainaa (60 000 euroa), niin siinäkään tapauksessa lainalle ei edellytetä vakuutta. Lainanhaku onnistuu siis alusta loppuun saakka puhelimella, ilman turhaa paperien pyörittelyä!

Lainaa puhelimella nopeasti

Lainan hakeminen puhelimella on todella nopeaa, sillä koko lainanhakuprosessi tapahtuu alusta loppuun saakka sähköisesti. Jos siis olet nopean lainarahan tarpeessa, kannattaa ehdottomasti harkita lainan hakemista puhelimella.

Luonnollisestikin Herttalainan hakemus mahdollistaa suorastaan uskomattoman nopean lainanhakuprosessin. Mikä parasta, lainaa voi hakea aina 100 eurosta jopa 60 000 euroon saakka, joten minkä kokoiseen lainarahan tarpeeseen tahansa löytyy ratkaisu todella nopeasti.

Kilpailuta pankit kätevästi puhelimella

Koskaan aiemmin lainan hakeminen puhelimella ei ole ollut näin helppoa mitä se nyt on. Sivuiltamme löytyvä helposti täytettävä hakemus takaa sen, että kilpailutat lainahakemuksesi jopa useilla kymmenillä luotonantajilla.

Kilpailutat puhelimella helposti esimerkiksi: Bank Norwegian, Resurs Bank ja Avida – lainat, sekä monia muita tunnettuja ja laadukkaita luotonantajia.

Sinun tulee siis vain täyttää helppo lainahakemus ja klikata se eteenpäin. Kun lainahakemus on klikattu eteenpäin, me hoidamme loput, eli siis välitämme hakemuksesi omille laadukkaille yhteistyökumppaneillemme. Niiden joukosta löytyy sekä pankkeja kuin myös rahoituslaitoksiakin.

Lainojen kilpailutus onkin tärkeä osa lainanhakuprosessia, sillä se varmistaa sen, että tarjolla on varmasti markkinoiden edullisin laina. Lainat kilpailuttamalla saattaakin monta kertaa säästyä pitkä penni, jonka voi käyttää vaikka mukavan matkan tekemiseen.

Edullinen laina puhelimella

Puhelimella voi siis tänä päivänä hakea itselleen paitsi nopean, niin myös suorastaan uskomattoman edullisen lainan. Kauttamme löydät siis takuuvarmasti markkinoiden edullisimman lainan todella helposti, sillä olemme tehneet lainanhakuprosessista äärimmäisen helpon.

Kaiken muun hyvän lisäksi Herttalainan kautta haettavien lainojen ehdot ovat myös todella hyviä, eli esimerkiksi maksuaikaa lainoille voi saada jopa 20 vuotta lainasummasta riippuen.

Edullinen laina puhelimella on siis helppo löytää, kun hyödyntää Herttalainan näppärää ja nopeasti täytettävää hakemusta. Mikä parasta, voit niin halutessasi täyttää hakemuksen myös liikkeellä ollessasi, eli vaikka bussissa tai junassa istuessa!