Otsolaina

Otsolaina.fi

arvosana: 2

Otsolaina - arvostelu ja kokemuksia

Otsolaina on uusi lainapalvelu, joka vertailee lainanhakijan puolesta jopa huimat 50 eri lainantarjoajaa. Otsolaina lainapalvelun kautta voit siis hakea itsellesi helposti ja nopeasti pikalainaa, kulutusluottoa tai joustoluottoa, sekä monia muita erilaisia lainatuotteita. Lainaa on haettavissa 500 – 60 000 euroa, eli kyseisen lainapalvelun lainatuotteet sopivat monenlaisille lainanhakijoille ja monenlaisiin tilanteisiin. Kaikki lainat ovat myös todella nopealla aikataululla saatavilla! Asia joka varmasti ilahduttaa ihan varmasti ketä tahansa lainanhakijaa.

Otsolaina.fi

Miten nopeasti saan Otsolainan tililleni?

Otsolaina on myös siitä tunnettu, että se pystyy järjestämään lainarahat lainanhakijan tilille todella ripeästi myönteisen lainapäätöksen jälkeen. Toisin sanoen heti kun lainanhakija on löytänyt itselleen mieluisen tarjouksen ja hyväksynyt sen, niin rahat maksetaan tilille.

Tämä tarkoittaa siis sitä, että ne ovat yleensä saatavilla jopa muutamissa minuuteissa siitä kun lainapäätös on allekirjoitettu.

Katso miten paljon voit lainaa herttalainaan kautta

Kuukausierä

/kk

Lainamäärä

Maksuaika

Lainan arvioudut korot ja kulut ovat koko laina-ajalta yhteensä . Esimerkki: 10 000€, 5 vuoden ajaksi = 11 623€ jos todellinen vuosikorko on 6,26% jossa esimerkkikorko 5,00%, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€.

Tarvitsetko joustavaa lainaa?

Otsolaina onkin todella hyvä vaihtoehto silloin, jos toiveissa on joustava, edullinen ja nopea laina. Kyseinen sivusto ei itse myönnän lainoja, vaan kilpailuttaa ne lainanhakijan puolesta jopa 50 eri pankilla ja rahoituslaitoksella. Lainanhakijalle välitetäänkin vain ne kaikkein parhaimmat ja joustavimmat lainatarjoukset. Tästä syystä todella moni suomalainen kuluttaja onkin valinnut omaksi lainapaikakseen Otsolainan. Otsolainan kautta haettavien lainojen laina-ajat ovat myös todella joustavia, sillä takaisinmaksuaikaa voi saada aina puolesta vuodesta jopa 180 kk, eli 15 vuoteen saakka.

Otsolaina arvostelun tiedot

  • Otsolaina arvostelu luotiin 5.3.2019 ja sai meiltä arvosanaksi 2/5. Arvostelua on viimeeksi tarkistettu ja päivitetty 26.08.2023 klo 20:46.

    Herttalaina
  • Mielipiteesi on meille tärkeä! Jätä omia kokemuksiasi alla!

    Kommentoi arvostelua
  • Eikö Otsolaina tunnu hyvältä? Voit myös kilpailuttaa Fellow Finance lainat .

    Kilpailuta lainat

Otsolaina lainatuotteet

Otsolainan tarjoama lainarepertuaari on myös varsin laaja, sillä se alkaa 500 eurosta, päättyen 60 000 euroon saakka. Tämä tarkoittaa siis sitä, että lainatuotteisiin kuuluvat niin erilaiset pikavipit ja kulutusluotot kuin myös joustoluototkin. Tämän lisäksi niin halutessaan lainanhakija voi hakea Otsolainan kautta myös kätevää yhdistelylainaa. Valinnanvaraa siis riittää, eli hyvin todennäköistä on että Otsolainan kautta löytyy edullinen laina tarpeeseen kuin tarpeeseen.

Lainan hakeminen

Otsolaina on myös pyrkinyt tekemään lainanhakuprosessista äärimmäisen helpon. Lainanhakijan täytyykin vain täyttää sivuilta löytyvään hakemukseen haluamansa lainasumma, sekä toivomansa takaisinmaksuaika ja tämän lisäksi luonnollisesti myös omat henkilö- ja yhteystiedot. Lainatarjoukset ovat saatavilla nopeasti ja niihin lainanhakija voi tutustua kaikessa rauhassa, kunnes löytää niistä itselleen mieluisimman.

Lainaa voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt jotka ovat vähintään 18-vuotiaita ja heillä on puhtaat luottotiedot. Tämän lisäksi moni lainapaikka myös edellyttää että lainanhakijalla on pysyvä suomalainen osoite, jonkun suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne ja henkilökohtainen suomalainen matkapuhelinliittymä. Toisin sanoen, lainan hakeminen on Otsolainan kautta helppoa kuin mikä!

Otsolaina arvostelun yhteenveto

Otsolaina ei ole toiminut lainamarkkinoilla vielä kovinkaan kauan aikaa, mutta se on aloittanut varsin vauhdikkaasti. Monia kuluttajia onkin viehättänyt sen äärimmäisen helppo lainanhakuprosessi, sekä sivuston äärimmäinen selkeys. Tämän lisäksi myös se, että kyseinen lainapalvelu vertailee jopa uskomattomat 50 eri lainantarjoajaa on ollut suuri etu.

Eikä tietenkään unohdeta mainita sitä että sen kautta haettavat lainat ovat myös todella nopeasti saatavilla! Niin halutessaan lainanhakija voi myös olla yhteydessä Otsolainan asiakastukeen, jonne yhteyttä voi ottaa näppärästi sähköpostin välityksellä. Tämä siinä tapauksessa jos esille nousee kysymyksiä esimerkiksi lainanhakua koskien. Otsolainan asiakastuki on aina valmiina auttamaan lainoja ja luottoja koskevissa kysymyksissä!