Uudet Pikavipit

Sivuiltamme löydät kaikki uudet pikavipit selkeästi esiteltynä. Uudet pikavipit ovat monestakin eri syystä tarkemman tutustumisen arvoisia, sillä usein ne tarjoavat todella hyviä tarjouksia uusille asiakkaille. Sellaisia voivat olla esimerkiksi täysin ilmaiset lainat (yleensä uusille asiakkaille), sekä korko- ja lyhennysvapaat kuukaudet. Koska uudet pikavipit sisältävät usein edellä mainitun kaltaisia upeita etuja, niin niihin kannattaa siis tutustua hieman paremminkin ja napata niiden tarjoamat mahtavat edut talteen.

Pikavippi on edelleen yksi suosituimpia lainatuotteita

Vaikka pikavippi onkin yksi netin vanhimmista lainatuotteista, niin se on edelleen yksi suositummista netistä haettavista lainatuotteista. Itse asiassa uusien pikavippien suosio on vain kasvanut jatkuvasti ja siihen on vaikuttanut omalta osaltaan juuri edellä mainitun kaltaiset edut joita ne sisältävät, mutta tämän lisäksi myös niiden jatkuvasti parantuneet lainaehdot ja kulurakenne.

Katso miten paljon voit lainaa herttalainaan kautta

Kuukausierä

/kk

Maksuaika

Lainan arvioudut korot ja kulut ovat koko laina-ajalta yhteensä . Esimerkki: 10 000€, 5 vuoden ajaksi = 11 623€ jos todellinen vuosikorko on 6,26% jossa esimerkkikorko 5,00%, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€.

Uudet pikavipit sivun tiedot

 • Uudet pikavipit sivu luotiin 14.6.2019. Sivua on viimeeksi tarkistettu ja päivitetty 21.04.2021 klo 11:30.

  Herttalaina
 • Mielipiteesi on meille tärkeä! Jätä omia Uudet pikavipit kokemuksiasi alla!

  Kommentoi
 • Eikö sivun aihe tunnu osuvan tarpeeksi hyvin? Tutustu tästä esimerkiksi Lainaa puhelimella - sivuun jos se olisi mielenkiintoisempi vaihtoehto!

  Lue myös

Uusia pikavippejä saapuu markkinoille jatkuvasti

Kaiken muun hyvän lisäksi uusia pikavippiyrityksiä saadaan markkinoille jatkuvasti lisää, joka onkin lainanottajan kannalta todella loistava asia! Kovan kilpailun takia nimittäin pikavippejä tarjoavat yritykset ovat joutuneet muokkaamaan lainoistaan entistäkin kuluttajaystävällisempiä. Eli vanhentunut ajatus siitä että pikavippi olisi kallis lainatuote, kannattaa unohtaa ihan saman tein. Nykyiset uudet pikavipit ovat edullisia, hyväehtoisia, turvallisia ja nopeita ja soveltuvat monenlaiseen lainarahan tarpeeseen.

Pikavippien hakeminen on myös todella helppoa, eikä siihen mene Herttalainan hakemuksella aikaa kuin vain muutama hassu minuutti.

Tutustu alapuolelta löytyvään muistilistaan siitä että miten pikavippien lainanhakuprosessi Herttalainaalla etenee:

 1. Mieti minkä verran tarvitset pikavippiä
 2. Klikkaa itsesi hakemuksemme pariin
 3. Täytä helppo Herttalainen hakemus (omat henkilö- ja yhteystiedot, sekä haluttu lainasumma)
 4. Vastaanota lainatarjoukset ja tutustu niihin
 5. Hyväksy valitsemasi lainatarjous verkkopankkitunnuksillasi
 6. Vastaanota rahat tilillesi jopa muutamissa minuuteissa

Kuten huomata saattaa, myös pikavippien hakeminen kauttamme on äärimmäisen helppoa. Uudet pikavipit ovat tosiaankin myös eduiltaan lyömättömiä, jonka takia onkin helppo ymmärtää niiden suuri suosio.

Uudet pikavipit ovat nopeita ja hyväehtoisia

Pikavippi on siis mitä parhain lainatuote silloin, kun lainaraha halutaan saada tilille nopealla aikataululla.
Kuten mainittua, nykyisiltä netin lainamarkkinoilta löytyy siis todella monipuolisesti erilaisia lainapaikkoja, joista myös kiitettävän moni tarjoaa omille asiakkailleen hyväehtoisia ja edullisia pikavippejä.

Koska luotonmyöntäjiä löytyy runsain määrin, voi kuluttajan olla hankala itse vertailla lukuisia lainapaikkoja menestyksekkäästi. Mutta, hätä ei suinkaan ole tämän näköinen, sillä meidän sivuillamme voit tutustua uskomattomaan määrään hyväehtoisia ja laadukkaita lainapaikkoja, sekä kaiken lisäksi myös kilpailuttaa lainahakemuksesi helpon hakemuksemme avulla.

Muista vertailla myös uudet pikavipit

Vaikka nykyiset lainamarkkinat suorastaan pursuilevat upeita ja uusia lainapaikkoja, niin siitäkin huolimatta kannattaa aina muistaa vertailun tärkeys. Vertailemalla nimittäin löytyy tutkitusti se edullisin laina juuri niihin omiin tarpeisiin. Eroja saattaa nimittäin löytyä niin lainan kuluissa kuin koroissakin ja vertailun avulla selvität ne nopeasti ja vaivatta.

Myös uusien pikavippien vertailu on siis äärimmäisen tärkeää, ainakin siinä tapauksessa jos toiveissa on löytää mahdollisimman edullinen ja hyväehtoinen pikalaina nopealla aikataululla. Tutustu siis sivuiltamme löytyviin kattaviin arvosteluihin ja tsekkaa niistä helposti ja nopeasti kaikki olennaiset tiedot.

Lainoja hakiessa nimittäin sanonta ”tieto lisää tuskaa” ei todellakaan pidä paikkaansa. Mitä luultavimmin mahdollisimman suuren tietomäärän avulla, sekä täyttämällä näpsäkän lainahakemuksemme, pystyt säästämään rahaa ja usein myös hermojasi.

Eli toisin sanoen tilanteessa, laina tarvitaan heti tilille, pikavippi on ehdottomasti se nopein ja paras lainatuote jonka voit itsellesi hakea. Yllättävän lainarahan tarpeen yllättäessä on nimittäin täysin turha lähteä hakemaan pankkilainaa, sillä niiden tilille maksussa saattaa usein mennä aikaa useita päiviä. Kauttamme haettavat pikavipit sen sijaan on lähestulkoon aina käytössäsi alle puolessa tunnissa. Moni netin lainapaikoista pystyy maksamaan sen lainanhakijan tilille jopa niinkin nopeasti kuin vain muutamissa minuuteissa. Eli, jos siis tarvitset lainaa nopeasti käyttöön pienehkön summan, on pikavippi silloin oikea lainatuote.

Uudet pikavipit ovat saatavilla ilman vakuuksia

Olemme tässä jo kertoneet varsin laajalti uusien pikavippien sisältämiä etuja ja sitä miksi ne ovat usein hyvä valinta lainarahan tarpeeseen. Kerrotaan kuitenkin vielä se, että kaiken muun hyvän lisäksi pikavipit ovat myös aina saatavilla ilman vakuuksia tai takaajia. Tämän ansiosta kynnys niiden hakemiseen on todella matala ja ne myös soveltuvat todella monenlaisissa elämäntilanteissa oleville henkilöille.

Kuka voi hakea pikavippiä?

Meidän hakemuksellamme pikavippejä voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt jotka ovat vähintään 18-vuotiaita ja heillä on puhtaat luottotiedot. Moni pikavippejä myöntävä lainapaikka ei edellytäkään mitään muuta lainanhakijalta. Lainakriteereissäkin saattaa kuitenkin olla eroja lainapaikkakohtaisesti, joten tästäkin syystä kannattaa tutustua laina-arvosteluihin.

Koska uudet pikavipit ovat aina vakuudettomina saatavilla, niin ne ovat myös todella nopeita. Pääsääntöhän on, että vakuudelliset lainat vaativat yleensä aina pidemmän käsittelyajan. Tämä siitä syystä että lainapaikka tarkistaa myös takaajien tulotiedot. Lainanhakijan kannalta vakuudeton laina on siis aina huomattavasti parempi vaihtoehto, sillä siihen ei tarvitse etsiä vakuuksia tai henkilötakaajia.

Vakuudeton laina on myös aina saatavilla nopeammin kuin vakuudellinen laina. Pikavipit ovat siis aina vakuudettomina saatavilla ja myös tämä on varmasti yksi niitä syitä miksi kyseessä on todella suurta suosiota nauttiva lainatuote.

Tee lainahakemus oikeaan aikaan ja vastaanota lainarahat nopeasti

Uudet pikavipit ovat siis helppoja lainoja, joiden hakeminen käy käden käänteessä. Vaikka niitä voikin yleensä hakea mihin vuorokauden aikaan tahansa, niin Suomessa on kuitenkin voimassa laki, joka mahdollistaa alle 2 000 euron suuruisten lainojen ulosmaksun kuluttajan tilille ainoastaan kello 07.00 – 23.00 välisenä aikana.

Jos siis olet pienen ja nopean pikavipin tarpeessa, kannattaa ehdottomasti muistaa huomioida myös kellonaika milloin olet lainaa hakemassa. Toisin sanoen siis kannattaa pyrkiä tekemään lainahakemus niin sanotusti virastoaikana, jolloin varmistat sen että rahat pystytään maksamaan tilillesi mahdollisimman nopeasti myönteisen lainapäätöksen jälkeen.

Pikavippi pähkinänkuoressa

 • Pikavippi on pieni kertaluontoinen laina
 • Pikavippiä voi hakea 20 – 2 000 euroa
 • Pikavippeihin on määritelty korkokatto, 20 %, sekä max 150 € lainanhoitokulut/vuosi
 • Pikavippi maksetaan takaisin nopealla aikataululla

Pikavippi on siis kätevä ja nykyisin varsin edullinen lainatuote, joka soveltuu esimerkiksi yllättävän laskun maksamiseen, uuden kodinkoneen hankintaan, pienen matkan rahoittamiseen tai vaikka shoppailureissun tekoon. Kyseessä on siis monipuolinen ja mielenkiintoinen lainatuote ja varsinkin uudet pikavipit ovat siinä mielessä mukavia, että ne tarjoavat usein myös mahtavia etuja ja tarjouksia lainanhakijoille.