Euro24

Euro24.fi

Euro24 Finance Oy yrityksen omistama Euro24.fi lainasivusto tarjoaa suomalaisille kuluttajille helposti haettavaa ja nopeasti saatavilla olevaa joustoluottoa 200 – 5 000 euroa. Kyseinen lainasivusto onkin pyrkinyt tekemään lainan hakemisesta ja hallinnoimisesta, sekä tämän lisäksi myös yhteyden ottamisesta lainasivustolle mahdollisimman helppoa.

Muista lisää kokemuksia

Oletko Euro24 asiakas? Lisää omia kokemuksiasi!

arvosana: 4

Euro24 - arvostelu ja kokemuksia

Euro24.fi

Miten nopeasti saan Euro24.fi lainan tililleni?

Kun hakusessa on nopea joustoluotto, on Euro24.fi hyvä idea. Se nimittäin pystyy maksamaan lainarahat lainanhakijan tilille todella nopeasti myönteisen lainapäätöksen jälkeen. Tämä tarkoittaa siis sitä, että lainarahat ovat lainanhakijalla käytössä jo noin 15 minuutissa.

Tarvitsetko joustavaa lainaa?

Kun ollaan etsimässä hyväehtoista ja helposti haettava joustoluottoa, niin Euro24.fi on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen lainasivusto. Kyseisen lainapaikan tarjoama lainatuote nimittäin mahdollistaa nostot juuri silloin kun se itselle sopii ja siinä ei myöskään kerry kuluja kuin vain ja ainoastaan nostetusta luotosta.

Tämän lisäksi takaisinmaksu on myös todella joustavaa, eli luottoa maksetaan takaisin oman taloudellisen tilanteen mukaan. Tämä tarkoittaa siis sitä, että luoton voi maksaa kokonaisuudessaan pois 30 vrk kuluessa, tai vaihtoehtoisesti lyhentää sitä kuukausittaisissa erissä, jotka sovitaan erikseen Euro24 lainapaikan kanssa.

Euro24 arvostelun tiedot

  • Euro24 arvostelu luotiin 4.5.2019 ja sai meiltä arvosanaksi 4/5. Arvostelua on viimeeksi tarkistettu ja päivitetty 26.08.2023 klo 20:35.

    Herttalaina
  • Mielipiteesi on meille tärkeä! Jätä omia kokemuksiasi alla!

    Kommentoi arvostelua
  • Eikö Euro24 tunnu hyvältä? Voit myös kilpailuttaa Fellow Finance lainat .

    Kilpailuta lainat

Euro24.fi lainatuotteet

Euro24.fi lainasivuston tarjoama lainatuote on siis joustoluotto, joka mahdollistaa jopa 5 000 euron suuruisen limiitin eli luottorajan hakemisen. Tämä tarkoittaa siis sitä, että luottotili on myönnettyyn luottorajan saakka asiakkaan jatkuvassa käytössä. Siitä ei myöskään aiheudu mitään kuluja jos luottoa ei ole avoimena. Joustoluottoa voi siis hyvin tästä syystä pitää vararahastona, sillä maksuja tai kuluja kertyy vain käytöstä.

Lainan hakeminen

Nykyisille kuluttajille on ensiarvoisen tärkeää, että kun ollaan hakemassa lainaa tai luottoa niin myös hakuprosessi on tehty nopeaksi ja helpoksi. Euro24.fi on tehnyt juuri näin ja se mahdollistaa luoton hakemisen joko tekstiviestillä, pöytäkoneella tai mobiilisovelluksella. Välttämättä ei tarvitse edes ladata sovellusta, vaan sivusto toimii mobiililaitteella myös suoraan selaimeen avautuvana.

Hakemus täytetään siis sähköisesti ja lähetetään eteenpäin vain muutamalla klikkauksella. Lainahakemukseen täytetään omat henkilö- ja yhteystiedot, sekä toivottu luottoraja joustoluotolle. Lainapäätös on saatavilla todella nopeasti ja jos se on myönteinen, niin laina siirretään tilille heti.

Lainaa voivat hakea kaikki sellaiset henkilöt, jotka ovat vähintään 21-vuotiaita Suomen kansalaisia ja heillä on puhtaat luottotiedot. Tämän lisäksi luotonhakijalta vaaditaan jonkun suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset, sekä matkapuhelinliittymä.

Euro24.fi arvostelun yhteenveto

Euro24.fi joustoluotto on todella hyvä vaihtoehto silloin, kun tarvitaan joko pientä arjen vararahastoa, lainarahaa jotakin tiettyä hankintaa varten tai halutaan vaikka lähteä rentouttavalle pitkälle viikonlopulle äkillisesti. Se soveltuu siis todella monenlaisiin lainarahan tarpeisiin ja tämä onkin yksi syy, miksi siitä on tullut niin suosittu suomalaisten kuluttajien keskuudessa.

On myös todella hienoa, että niin halutessaan lainan voi kyseisen lainasivuston kautta hakea myös mobiililaitetta käyttämällä, sillä jatkuvasti yhä suurempi määrä kuluttajia on siirtynyt asioimaan mobiiliversioissa.

Euro24.fi on myös turvallinen toimija, sillä se käyttää uusimpia salausmenetelmiä sivuillaan. Se tarkoittaa siis sitä, että luotonhakijan tiedot ovat turvassa koko lainaprosessin ajan. Kyseessä on siis luotettava, nopea ja turvallinen lainasivusto, jonka kätevä joustoluotto tuo helposti joustoa arkeen, tai niin halutessa juhlaan.